2012-06-06 09:47:11
Φωτογραφία για ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ ΠΛΑΝΑ ΑΠΟ ΖΑΡΝΤΙΜ... ΑΡΕΣΕΙ  Ο ΚΟΥΣΤΟΔΙΟ
Μπορεί ο Ολυμπιακός να μην έχει ανακοινώσει ακόμη επίσημα την συμφωνία του με τον Ζαρντίμ, όμως ήδη αρκετά σενάρια έχουν δει το φως της δημοσιότητας για τους παίκτες που επιθυμεί να έχει στο ρόστερ του ο Πορτογάλος.

Τυπικές λεπτομέρειες απομένουν για να ανακοινωθεί πως ο Ζαρντίμ θα είναι ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού, αφού τα δύο ραντεβού του Πορτογάλου με ανθρώπους της διοίκησης ήταν σε εξαιρετικό κλίμα.

Οι δύο πλευρές φέρεται να μίλησαν για αρκετά θέματα που αφορούν την ομάδα και το ρόστερ της, όμως φυσικά δεν έγινε αναλυτική κουβέντα για μεταγραφές.

Ο Ζαρντίμ πάντως έχει μιλήσει για μεταγραφικά θέματα με τον Ντάρκο Κοβάτσεβιτς και του έχει εκφράσει την επιθυμία του να δουλέψει με νέους ποδοσφαιριστές όπως έκανε και στην Μπράγκα.

Υπάρχει βέβαια το ενδεχόμενο, κάποιοι ποδοσφαιριστές από την πρώην ομάδα του να τον ακολουθήσουν στο Λιμάνι. Ήδη ακούστηκε το όνομα του Μπαρμπόζα, ενώ σύμφωνα με την εφημερίδα "Γαύρος", ένας παίκτης που αρέσει πολύ στον Ζαρντίμ είναι ο Κουστόδιο. Αμυντικός χαφ, που πλέον είναι διεθνής και ταξίδεψε με την αποστολή της εθνικής Πορτογαλίας στο Euro.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ