2012-06-06 13:51:04
Φωτογραφία για Διήμερη επίσκεψη εργασίας στη Μάλτα πραγματοποιεί από αύριο ο Πρόεδρος
Διήμερη επίσκεψη εργασίας θα πραγματοποιήσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Δημήτρης Χριστόφιας, στη Βαλέτα, της Μάλτας, στις 7 και 8 Ιουνίου.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, ο Πρόεδρος Χριστόφιας αναχωρεί για τη Μάλτα αύριο το μεσημέρι, συνοδευόμενος από την Υπουργό Εξωτερικών Ερατώ Κοζάκου Μαρκουλλή, τον Υπουργό Οικονομικών Βάσο Σιαρλή και τον Υφυπουργό Προεδρίας για Ευρωπαϊκά Θέματα Ανδρέα Μαυρογιάννη.

Με βάση το πρόγραμμα της επίσκεψης του Προέδρου, το απόγευμα της αυριανής ημέρας θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της χώρας Τζορτζ Αμπέλα και το βράδυ θα παρακαθίσει σε δείπνο που θα παραθέσει προς τιμή του ο Πρόεδρος Αμπέλα.

Στις 8 Ιουνίου, ο Πρόεδρος Χριστόφιας θα συναντηθεί με τον Πρωθυπουργό της Μάλτας Λόρενς Γκόνζι, με τον οποίον θα παρακαθίσει σε συνομιλίες.

Μεταξύ των θεμάτων που θα απασχολήσουν τις συνομιλίες είναι οι προετοιμασίες της Κύπρου για την ανάληψη της Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, καθώς και οι προτεραιότητες της Κυπριακής Προεδρίας, το Κυπριακό, οι διμερείς σχέσεις και θέματα που αφορούν την ευρωπαϊκή πολιτική νότιας γειτονίας.

Στη συνέχεια, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο Πρωθυπουργός της Μάλτας θα δώσουν κοινή συνέντευξη Τύπου και στη συνέχεια θα παρακαθίσουν σε γεύμα εργασίας.

Ο Πρόεδρος Χριστόφιας θα επιστρέψει στην Κύπρο το βράδυ της 8ης Ιουνίου.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ