2012-06-06 15:21:19
Φωτογραφία για Ντου από οπαδούς της ΑΕΚ και άγρια επεισόδια στο ΔΣ της Super League...Έκλεψαν τα κινητά του Μώραλη και του Θεοδωρίδη..
“Ντου” έκαναν 100 άτομα με διακριτικά της ΑΕΚ λίγο πριν αρχίσει το ΔΣ της Super League και τα “έσπασαν”, προκαλώντας τον κακό χαμό, ενώ ο εκπρόσωπος του Πανιωνίου δεν άντεξε και λιποθύμησε, αφού η ομάδα των δραστών. έσπαγε ότι έβρισκε μπροστά της Πριν κάνουν το ντου όταν είδαν τον εκπρόσωπο των «ερυθρολεύκων» Σάββα Θεοδωρίδη τον υποδέχθηκαν με βρισιές και του πέταξαν ένα σάντουιτς καθώς εκείνος έμπαινε στο κτίριο.

Το περιστατικό αυτό προκάλεσε τον εκνευρισμό του κ.Θεοδωρίδη ο οποίος όμως δεν αντέδρασε και μπήκε στο κτίριο για να παραστεί στη συνεδρίαση.

Χρειάστηκε να επέμβουν οι αστυνομικές δυνάμεις των ΜΑΤ για να απομακρύνει τους ταραξίες.

«Πάρτε καλή απόφαση για την ΑΕΚάρα μας» αλλά και «ΑΕΚ εβίβα, τη Σούπερ Λίγκα π@@α», φώναζαν οι οπαδοί της Ένωσης κατά το «ντου» που έκαναν στα γραφεία της διοργανώτριας αρχής.

Kατά την είσοδο των οπαδών της ΑΕΚ, o αντιπρόεδρος του Πανιωνίου, Παναγιώτης Τσιλαλίδης, υπέστη σοκ ενώ δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες από «κιτρινόμαυρο» οπαδό και έπειτα μεταφέρθηκε στον τέταρτο όροφο των γραφείων της διοργανώτριας αρχής.


Τα άτομα που ήταν στην είσοδο προσπάθησαν να προφυλαχθούν. Μετά από λίγα λεπτά οι οπαδοί της ΑΕΚ βγήκαν από το κτίριο και αποχώρησαν. Λίγο αργότερα έκανε την εμφάνισή της και η αστυνομία, οι δυνάμεις της οποίας μέχρι τότε ήταν απούσες.

Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, οι οπαδοί της ΑΕΚ πέταξαν καρέκλες στους υπεύθυνους της Λίγκας, έσπασαν αντικείμενα, ποτήρια, και πέταξαν τον μπουφέ που υπήρχε στα γραφεία. Επίσης, διαπιστώθηκε ότι έγιναν κλοπές σε κινητά και πορτοφόλια καθώς και άλλα αντικείμενα.

Οριστική διακοπή

Η εισβολή των οπαδών της ΑΕΚ στα γραφεία της Σούπερ Λίγκας είχε ως αποτέλεσμα την διάλυση και φυσικά την οριστική διακοπή της συνεδρίασης του ΔΣ της Σούπερ Λίγκας καθώς υπήρχε φόβος για νέα επίθεση αλλά και κανείς από τους υπεύθυνους δεν είχε πρόθεση να συζητήσει μετά από ό,τι είχε ακολουθήσει.

Περίπου στη 13:30 έφτασε στα γραφεία της Σούπερ Λίγκας και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος επρόκειτο να δώσει το "παρών" στη συνεδρίαση.

Να σημειώσουμε ότι ο εκπρόσωπος του Πανιωνίου είναι καλά στην υγεία του.

Έκλεψαν τα κινητά των Μώραλη, Θεοδωρίδη

Στο «ντου» που έγινε οι οπαδοί της ΑΕΚ έκλεψαν κινητά τηλέφωνα και άλλα αντικείμενα από τους παρευρισκόμενους στα γραφεία της Σούπερ Λίγκας. Ανάμεσα τους ήταν και τα κινητά τηλέφωνα των Γιάννη Μώραλη και Σάββα Θεοδωρίδη.

Οι δύο άνδρες –αργότερα- όταν έφτασε στα γραφεία και ο Βαγγέλης Μαρινάκης του περιέγραψαν τις σκηνές που είχαν προηγηθεί.

«Καμία απόφαση υπό το καθεστώς απειλών»

Η Σούπερ Λιγκ εξέδωσε σχετική ανακοίνωση, η οποία αναφέρει: «Κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League, 100 περίπου άτομα συγκεντρώθηκαν έξω από τα γραφεία της διοργανώτριας αρχής. Κάποιοι εισήλθαν βιαίως στην αίθουσα του Δ.Σ. και προκάλεσαν τη διακοπή του. Σύσσωμο το Δ.Σ. της Super League τονίζει ότι καμία απολύτως απόφασή του δεν πρόκειται να ληφθεί υπό το καθεστώς απειλών και βίαιας συμπεριφοράς».
Eglimatikotita
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ