2012-06-06 16:30:11
Φωτογραφία για Ε.ΑΚΡΙΤΑ: Είμαι θυμωμένη, είμαι πικραμένη…
Ξέσπασε η Έλενα Ακρίτα σε συνέντευξη που έδωσε σε εβδομαδιαίο περιοδικό όταν ρωτήθηκε για το θέμα των πληρωμών της πετυχημένης σειράς «Μυστικά της Εδέμ».«Όλοι εμείς που δουλέψαμε στη σειρά "Τα Μυστικά της Εδέμ" -μία σειρά που απέφερε εκατομμύρια - είμαστε 18 μήνες απλήρωτοι. Ηθοποιοί, σκηνοθέτες, ομάδα σεναρίου, οι πάντες. Και το τραγικό είναι ότι δεν βλέπουμε φως στον ορίζοντα. Είμαστε όλοι πλέον σε απελπιστική κατάσταση και κανένας δεν μοιάζει να συγκινείται. Είμαι θυμωμένη, είμαι πικραμένη, είμαι απελπισμένη και θέλω να δω τις δυνατότητες που υπάρχουν για να κινηθώ νομικά» είπε χαρακτηριστικά.

Πώς έχει επηρεάσει αυτό την καθημερινότητά της;

«Έχει συντριβεί... Εγώ ένα και μοναδικό όνειρο είχα για αυτό το στάδιο της ζωής μου κι ύστερα από τρεις δεκαετίες σκληρής δουλειάς. Τα ταξίδια. Ήθελα να γυρίσω παντού, ήθελα να γνωρίσω τον κόσμο. Ποτέ δεν με ένοιαζαν τα ακριβά κοσμήματα, τα φορέματα και τα συναφή. Η μόνη πολυτέλεια που ονειρευόμουν ήταν τα ταξίδια. Κι αυτό μου το στέρησαν, γιατί, όταν κάποιος δεν έχει πληρωθεί τόσον καιρό, δεν του επιτρέπεται να κάνει όνειρα».

Από την άλλη, βέβαια, η γνωστή σεναριογράφος δεν προτίθεται να καταθέσει τα όπλα: «Προσπαθώ να ξορκίσω την κατάθλιψη που μας περιβάλλει με το χιούμορ, αλλά τα αντισώματά μου εξασθενούν. Θα το παλέψουμε όμως. Όσο αντέχουμε, όσο μπορούμε, όσο μας παίρνει, θα το παλέψουμε».
24wro
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ