2012-06-06 18:57:24
Φωτογραφία για Περιμένοντας την απόφαση
Θεωρητικά, το μέλλον του ποδοσφαιρικού Αρη θα εξαρτηθεί από την απόφαση της Super League (... και κατ' επέκταση της ΕΠΟ) αναφορικά με την ποινή που θα επιβληθεί στις ομάδες που δεν εξασφάλισαν άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα.

Πρακτικά όμως, τούτο το ζήτημα έρχεται σε δεύτερη μοίρα διότι ανεξάρτητα από το κατά πόσο η ομάδα θα έχει το δικαίωμα πραγματοποίησης μεταγραφών, είναι αναγκαίο να εξασφαλίσει ένα ποσό που υπερβαίνει το 1εκ. ευρώ ούτως ώστε να λειτουργήσει.

Πλέον είναι ξεκάθαρο πως, δεν τίθεται θέμα εφαρμογής του πλάνου που είχε προαναγγείλει ο Θανάσης Αθανασιάδης, σε συνεργασία με τον Γιάννη Κόντη. Ψηφίστηκε (μεν) από την ολομέλεια της Κοινωνίας Μελών Αρη, αποδείχθηκε ότι είχαν γίνει και οι σχετικές συμφωνίες με τους μάνατζερ που θα είχε ρόλο και συνεργασία με την ΠΑΕ, τα πάντα γκρεμίστηκαν όμως, έπειτα από την απόρριψη του φακέλου αδειοδότησης του Αρη.


Σύμφωνα μάλιστα με την ιστοσελίδα "pressaris.gr", σήμερα (06/06) στο διοικητικό συμβούλιο της Super League, έδωσε το παρών και ο Γιάννης Κόντης, όπου ανακοίνωσε σε όλα τα μέλη ότι παύει τη συνεργασία του με τον Αρη.

Επί της ουσίας, το ζήτημα των μεταγραφών σχετίζεται καθαρά με το αγωνιστικό κομμάτι. Κι αυτό έχει μπει σε δεύτερη μοίρα από τους Θεσσαλονικείς. Γιατί προέχει να βρουν ένα ποσό της τάξεως των 400.000 ευρώ για να κατατεθεί στην Εφορία, αλλά και για να μην χάσει η ΠΑΕ τις ρυθμίσεις του άρθρου 44.

Και χρειάζεται ένα σχεδόν διπλάσιο ποσό ούτως ώστε να πληρωθούν οι παίκτες έναντι των οφειλών, ώστε να αποφευχθεί το ενδεχόμενο περισσοτέρων προσφυγών. Την Δευτέρα (11/06), η ΠΑΕ Αρης θα κληθεί να αντιμετωπίσει εξάλλου τις προσφυγές των Σηφάκη, Ντίκο, Σανκαρέ, Φατί και Κατίδη.

Συνεπώς, το βασικό αντικείμενο ενασχόλησης των Αντώνη Ζαμπέτα, Θανάσξη Αθανασιάδη ή ακόμη και του Γιάννη Βένου (σ. σ. εκπροσωπώντας τους βετεράνους παίκτες του Αρη ανέλαβε να προχωρήσει σε επαφές με παλιούς παράγοντες της ομάδας) είναι η εξασφάλιση χρημάτων. Επαφές έγιναν με πολλούς παράγοντες, εκτός του Λάμπρου Γράντα ή του Μιχάλη Ζορπίδη.

Ολοι λένε "ναι", αλλά με προϋποθέσεις. Ποιες είναι αυτές; Αυτό δεν έχει διευκρινιστεί. Το βέβαιο είναι ότι άμεσα οι κίτρινοι χρειάζονται λεφτά και ίσως αναγκαστούν να ακολουθήσουν την τακτική που εφήρμοσαν άλλες ομάδες. Να προχωρήσουν δηλαδή στην εξασφάλιση ενός δανείου, παραχωρώντας ως εγγυήσεις ένα μέρος των εισπρακτικών δικαιωμάτων τόσο από τον ΟΠΑΠ όσο και από το τηλεοπτικό συμβόλαιο.

πηγή : sport.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ