2012-06-06 21:04:09
Φωτογραφία για Με Εσθονία, Ισπανία και Πορτογαλία κληρώθηκε η Εθνική για το Euro U-19
Στον 1ο όμιλο της τελικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2012 (3-15 Ιουλίου) μαζί με τη διοργανώτρια Εσθονία, την κάτοχο του τροπαίου Ισπανία και την Πορτογαλία κληρώθηκε η Εθνική Νέων.

Η πρεμιέρα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος είναι με αντίπαλο την Ισπανία στις 3/7. Στη συνέχεια θ΄ αντιμετωπίσει τους διοργανωτές στις 6/7 και θα ολοκληρώσει την παρουσία του στον όμιλο στις 9/7 κόντρα στην Πορτογαλία.

Στον 2ο όμιλο θα τεθούν αντιμέτωπες Σερβία, Γαλλία, Αγγλία και Κροατία.

Στην ημιτελική φάση (12/7) προκρίνονται οι δύο πρώτες ομάδες στις βαθμολογίες των ομίλων, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι οι τρεις καλύτερες ομάδες κάθε ομίλου θα εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο κάτω των 20, που θα διεξαχθεί το 2013 στην Τουρκία. Ο τελικός θα διεξαχθεί στις 15 Ιουλίου στο Lilleküla Stadium στο Ταλίν.

"Είμαστε ικανοποιημένοι που συμμετέχουμε στην τελική φάση. Σεβόμαστε το ίδιο όλους τους αντιπάλους και θέλουμε να παρουσιαστούμε όσο το δυνατό περισσότερο ανταγωνιστικοί και να αποδείξουμε ότι δίκαια βρισκόμαστε ανάμεσα στις οκτώ καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Θα βρούμε στο δρόμο μας ομάδες με παράδοση και ικανότητες και κατά συνέπεια οφείλουμε να είμαστε υπεύθυνοι και σοβαροί απέναντί τους. Έχουμε εμπιστοσύνη στα παιδιά και στην ομάδα μας και στόχος μας είναι να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται στη διοργάνωση", ήταν το σχόλιο του ομοσπονδιακού προπονητή, Κώστα Τσάνα.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ