2012-06-07 01:23:14
Φωτογραφία για OpGreece: Οι Έλληνες υποστηρικτές των Anonymous εναντίον UEFA.COM και Ουκρανικών στόχων!
Νέα επιχείρηση είναι σε εξέλιξη από τους Έλληνες υποστηρικτές των Anonymous για 3ή συνεχόμενη ημέρα. Σύμφωνα με ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ πληροφορίες που κοινοποιήθηκαν από άγνωστο μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας στο SecNews, η υπο εξέλιξη επιχείρηση των Anonymous αφορά την Ευρωπαική Ένωση Ποδοσφαίρου (UEFA) σχετικά με το Euro 2012 το οποίο διοργανώνεται στην Ουκρανία. Η νέα «επιχείρηση» των Anonymous, αποτέλεσε έμπνευση των Ελλήνων υποστηρικτών του χακτιβιστικού κινήματος ενώ αυτή την στιγμή ενεργά συμμετέχουν Anonymous από όλες τις χώρες στηρίζοντας με όλα τα πιθανά τεχνικά μέσα την επίθεση. Μάλιστα όπως τονίζεται στο μήνυμα των Ελλήνων Anonymous στην νέα τους επίθεση ενεργή συμμετοχή (σ.σ υποδηλώνοντας σαφώς την αλληλουποστήριξη μεταξύ κάποιων ενεργών μελών τους) έχουν και μέλη της γνωστής από τα χτυπήματά της σε Ελλάδα και εξωτερικό Ελληνικής Χάκινγκ Σκηνής (GHS).

Όπως αναφέρουν στο μήνυμά τους στράφηκαν εναντίον της UEFA και της Ουκρανικής κυβέρνησης μιας και εμπλέκονται ενεργά σε βίαιη και αιματηρή συμπεριφορά εναντίον των ζώων. Πιο συγκεκριμένα τονίζουν οτι μέχρι αυτή την στιγμή έχουν θανατωθεί 80.000 σκύλοι σε πόλεις της Ουκρανίας με πρόσχημα το «καθάρισμα των δρόμων» για την εβδομάδα του ποδοσφαιρικού γεγονότος.


Πάνω από 1 εκατομμύριο πολίτες έχουν υπογράψει διαμαρτυρίες εναντίον της Ουκρανικής κυβέρνησης και της UEFA καλώντας να σταματήσουν τις αποτρόπαιες αυτές πράξεις. Μέχρι στιγμής οι υπεύθυνοι αγνοούν τα παράπονα των πολιτών. Ακόμα χειρότερα όπως αναφέρουν οι Anonymous, η Ουκρανική κυβέρνηση λογοκρίνει την δημοσίευση τέτοιων γεγονότων και διαμαρτυριών στον τύπο, με κατασκευασμένα και ψεύτικα δημοσιεύματα.

Εν συνεχεία κατηγορούν τον Πρόεδρο της UEFA Michel Franswah Platini και τον ουκρανό Πρόεδρο Viktor Yanukohvich για την σφαγή των ζώων. Δείτε το πλήρες μήνυμά τους [εδώ] και παρακάτω το σχετικό Screenshot:

Στόχος της ισχυρής κατανεμημένης κυβερνοεπίθεσης άρνησης υπηρεσίας (DDoS) ήταν η ιστοσελίδες της UEFA (www.uefa.com και www.euro-2012.com) αλλά και οι κυβερνητικές ιστοσελίδες της Ουκρανικής Κυβέρνησης (http://ukraine2012.gov.ua και http://www.president.gov.ua). Την στιγμή της επίθεσης οι επισκέπτες των ιστοσελίδων λάμβαναν τα παρακάτω μήνυμα, υποδηλώνοντας σαφώς την δυσλειτουργία λόγω της επίθεσης DDoS:

Οι επισκέπτες της ιστοσελίδας του Euro-2012 λάμβαναν το παρακάτω μήνυμα:

Πρέπει να αναφερθεί σε αυτό το σημείο οτι οι Έλληνες Anonymous προχώρησαν σε κοινοποίηση συνδέσμου στο Pastebin (δείτε εδώ) όπου εκθέτουν φωτογραφίες και δεδομένα υψηλόβαθμων στελεχών και μελών διοικητικού συμβουλίου της UEFA (διαρροή δεδομένων – doxxing).

Το DDoS αποτελεί ιδιαίτερα επιθετικό τρόπο διαμαρτυρίας που επιλέγουν στην πλειονότητα τους οι υποστηρικτές των Anonymous ώστε να δημιουργήσουν προβλήματα πρόσβασης στην ιστοσελίδα-στόχο, δεν απαιτεί ομως ιδιαίτερα αυξημένες εξειδικευμένες τεχνικές γνώσεις και ο καθενας μπορεί να συνεισφέρει με την κατάλληλη καθοδήγηση από πιο έμπειρα μέλη της ομάδας χακτιβιστών. Στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι σαφές οτι τα φιλοζωικά αισθήματα μελών των Ελλήνων υποστηρικτών #OpGreece ώθησαν στην επιτυχή οργάνωση και εκτέλεση της κατανεμημένης επίθεσης εναντίον της UEFA και της ουκρανικής κυβέρνησης. Όπως είναι ευδιάκριτο από τα ανωτέρω Screenshots το γνωστό πλέον μήνυμα επιτυχούς έκβασης της κυβερνοεπίθεσής τους «Tango Down» αναρτήθηκε στο Twitter αρκετές φορές στα accounts των υποστηρικτών της χακτιβιστικής κίνησης.

Για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με την νέα ισχυρή κυβερνοεπίθεση των Ελλήνων Anonymous μείνετε συντονισμένοι ΜΟΝΟ στο SecNews
secnews.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ