2012-06-07 06:09:04
Φωτογραφία για Τρίτη εκλογική αναμέτρηση στην Ελλάδα «βλέπει» το Reuters
Δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να υπάρξει και τρίτη εκλογική αναμέτρηση στη χώρα το πρακτορείο ειδήσεων Reuters σε δημοσίευμα με τίτλο: «Οι εκλογές δεν υπόσχονται τέλος στην αγωνία της Ελλάδας».

«Τα μεγάλα ελληνικά κόμματα μπορεί να νικήσουν έναν ριζοσπάστη αριστερό ηγέτη του οποίου οι πολιτικές μπορεί να αναγκάσουν την χώρα σε έξοδο από το ευρώ αλλά η νίκη στις εκλογές στις 17 Ιουνίου είναι απίθανο να είναι αποφασιστική και μία ακόμη ψηφοφορία μπορεί να βρίσκεται στον ορίζοντα» σημειώνει το πρακτορείο ειδήσεων.

Το Reuters αναφέρει ότι ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ δίνουν μάχη στήθος με στήθος στις δημοσκοπήσεις και υπογραμμίζει ότι ακόμη και εάν η ΝΔ κερδίσει τις εκλογές και σχηματίσει κυβέρνηση συνεργασίας αναμένεται να λυγίσει υπό το βάρος του τεράστιου έργου που έχει μπροστά της.

«Συζητάμε για να καθυστερήσουμε το αναπόφευκτο για λίγο. Δεν θα κρατήσει περισσότερο από λίγους μήνες. Οι κινήσεις θα είναι απρόθυμες και οι δόσεις του πακέτου διάσωσης θα δίνονται σταγόνα σταγόνα. Ο Τσίπρας θα καιροφυλακτεί, περιμένοντας τη ΝΔ να καταρρεύσει ώστε να μπορέσει να νικήσει» είπε στο πρακτορείο ο πολιτικός αναλυτής, Γιάννης Λούλης.


Πηγές στη ΝΔ ανέφεραν ανώνυμα στο πρακτορείο ότι η Συγγρού ελπίζει να συσπειρώσει όλα τα κόμματα που είναι υπέρ του πακέτου διάσωσης εάν έρθει πρώτη στις εκλογές της 17ης Ιουνίου. «Θέλουμε να αλλάξει το πακέτο διάσωσης αλλά θέλουμε να μείνουμε στο ευρώ. Το ντιμπέιτ είναι ανάμεσα στη δραχμή ή το ευρώ, την καταστροφή ή την ανάπτυξη» είπε ένας βοηθός της ΝΔ στο Reuters.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ