2012-06-07 06:05:07
Φωτογραφία για Ποιος Έλληνας ηθοποιός λέει Είμαι ένα τομάρι σκέτο;
Πάρα πολύ γνωστός Έλληνας ηθοποιός, που έχει πρωταγωνιστήσει σε κινηματογράφο και τηλεόραση αποκάλεσε τον εαυτό του «τομάρι» σκέτο! Το είπε ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος! Αναφερόμενος στο θέμα της πατρότητας σε συνέντευξη του στο περιοδικό Hello είπε: «Δεν μου έχει περάσει ποτέ από το μυαλό. Ίσως γιατί είμαι άνθρωπος της ευθύνης και του καθήκοντος, αλλά ταυτόχρονα και εγωιστής. Εάν μου αναθέσεις κάτι, θα λιώσω, αλλά θα το κάνω. Ένα παιδί, όμως, είναι μια κολοσσιαία υποχρέωση».

Και πρόσθεσε: «Διαλέγοντας το τυχοδιωκτικό και αβέβαιο επάγγελμα του ηθοποιού, το να φέρεις στον κόσμο ένα παιδί, μη γνωρίζοντας αν θα είσαι σε θέση να το αναθρέψεις όπως πρέπει, ήταν ένα μεγάλο ρίσκο που δεν μπορούσα να πάρω».

Τέλος, παραδέχτηκε: «Θα έπρεπε να θυσιάσω πολλά από τη ζωή μου-όσο άσχημο κι αν ακούγεται- για να περνάει καλά το παιδί μου. Βλέπω φίλους μου που έχουν παιδιά, και «πεθαίνουν» αυτή την στιγμή. Εγώ είμαι ένα «τομάρι» σκέτο, που ναι μεν με έχει χτυπήσει η κρίση, αλλά δεν έχω το άγχος για τα έξοδα του παιδιού».
planet-greece
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ