2012-06-07 08:17:16
Φωτογραφία για Τουλάχιστον τα χιονοδρομικά πήγαν καλά
Με θετικά οικονομικά αποτελέσματα και σημαντική κερδοφορία θα ολοκληρώσει τη φετινή οικονομική χρήση το χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων.

Όπως αναφέρει το thebest.gr, η τρέχουσα χρήση ολοκληρώνεται της 30 Ιουνίου 2012 και τα έσοδα ανέρχονται στα 1,573 εκατ. ευρώ, αυξημένα κατά 53% σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά.

Σημαντική αύξηση 18,5% έχει επιτευχθεί στον αριθμό των εισιτηρίων σε σύγκριση με την αμέσως προηγούμενη εξίσου θετική χρονιά, ενώ η αύξηση των εισιτηρίων συγκριτικά με τον μέσο όρο της τελευταίας 6ετίας άγγιξε το +45%.

Το πλάνο ενεργειών για τη δημιουργία ανταγωνιστικών υπηρεσιών μέσα στην κρίση:

· Η επιχειρησιακή λειτουργία είναι πλήρως εναρμονισμένη με τις ενέργειες marketing και λειτουργούν βάση μιας συγκεκριμένης στρατηγικής που σχεδιάστηκε έγκαιρα.

· Επιτεύχθηκε καλή συνεργασία ανάμεσα στους φορείς, τον Δήμο Καλαβρύτων, τις δημοτικές επιχειρήσεις αλλά και τους επιχειρηματίες της ευρύτερης περιοχής.


· Για να αντιμετωπιστούν οι δυσκολίες στη μετάβαση εξαιτίας της αύξησης της βενζίνης, υιοθετήθηκε μια νέα φιλοσοφία για τα SNOW BUS Καλαβρύτων, που με σταθερά δρομολόγια μετέφεραν τους χιονοδρόμους στο χιονοδρομικό κέντρο 5 φορές την εβδομάδα, από διαφορετικές πόλεις και με πολύ χαμηλό κόστος.

· Λειτούργησε φέτος για 2η χρονιά το πακέτο all inclusive ski Καλάβρυτα που δημιουργήθηκε μέσα από τη συνεργασία του χιονοδρομικού κέντρου με τους ξενοδόχους και τους επιχειρηματίες εστίασης της περιοχής. Το πακέτο προσφέρει μια συνολική εμπειρία σκι που περιλαμβάνει διαμονή, φαγητό, το εισιτήριο για το χιονοδρομικό κέντρο και την ενοικίαση εξοπλισμού σε πολύ χαμηλή τιμή.

· Αναπτύχθηκε μια ανοικτή γραμμή επικοινωνίας και διαδραστική σχέση ανάμεσα στο χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων και τους χιονοδρόμους. Μέσα από έρευνες ικανοποίησης χιονοδρόμων αλλά και καθημερινή επικοινωνία μέσα από τη σελίδα στο Facebook, το χιονοδρομικό οδηγήθηκε προς τη συνεχόμενη βελτίωση των υπηρεσιών του και προσαρμογή στις απαιτήσεις των καιρών αλλά και των επιθυμιών των χιονοδρόμων.

· Η δημιουργία εκδηλώσεων σχεδόν κάθε εβδομάδα, το μεγαλύτερο SNOWPARK της Ελλάδας, το tubes park, η εξυπηρέτηση και η εύρυθμη λειτουργία, έκαναν την επίσκεψη στο χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων μια αξέχαστη εμπειρία και δημιούργησαν έναν πολύ σημαντικό πυρήνα επαναλαμβανόμενων επισκεπτών.

· Η αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης επέτρεψαν την άμεση ενημέρωση των χιονοδρόμων αλλά και τη δημιουργία ενός πολύτιμου υλικού που έφτιαξαν και κοινοποίησαν οι ίδιοι οι επισκέπτες και συμπεριλαμβάνει φωτογραφίες, βίντεο αλλά και τη διήγηση όμορφων εμπειριών.
24wro
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Φονικό στην Παιανία
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Φονικό στην Παιανία
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ