2012-06-07 09:16:05
Φωτογραφία για «ΜΟΝΟ ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΑΠΟΜΕΝΟΥΝ ΓΙΑ ΜΑΝΩΛΑ»
«Τελειωμένη» θα πρέπει να θεωρείται η μεταγραφή του Κώστα Μανωλά στον Ολυμπιακό, καθώς απομένουν μόνο τα τυπικά, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Πρωταθλητής».

Οι ερυθρόλευκοι είχαν χθες συνάντηση με τον Έλληνα αμυντικό, στην οποία οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια, αν και κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται από την ΠΑΕ Ολυμπιακός.

«Εμείς κοιτάμε κάθε καλό Έλληνα ποδοσφαιριστή και όπως έχουμε ξαναπεί όλοι οι καλοί Έλληνες θέλουν να έρθουν στον Ολυμπιακό, αλλά το θέμα του Μανωλά το έχει «τρέξει» περισσότερο ο Τύπος. Ούτε κάτι επίσημο υπάρχει, ούτε κάτι οριστικό φυσικά», ήταν η θέση των ερυθρόλευκων.

Ωστόσο, ενδιαφέρον για τον διεθνή αμυντικό της ΑΕΚ έχει δείξει και η Πάρμα, η οποία πλησίασε τον παίκτη καταθέτοντας πρόταση ύψους 200.000 ευρώ ετησίως, όμως, ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει καταθέσει διπλάσια προσφορά στον Κώστα Μανωλά.

Σύμφωνα μάλιστα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, οι οποίες προέρχονται από το «στρατόπεδο» της Ένωσης, ο Έλληνας ποδοσφαιριστής θα συνεχίσει την καριέρα του στο Λιμάνι.

«Ο Κώστας έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Ολυμπιακό. Απ’ ότι ξέρουμε μόνο οι υπογραφές απομένουν», σχολίαζαν οι «κιτρινόμαυροι»...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ