2012-06-07 09:10:58
Φωτογραφία για Παίρνει δύο Ζαρντίμ ο Ολυμπιακός
Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ προσλαμβάνεται και τυπικά από τους «ερυθρόλευκους» αλλά ο Πορτογάλος θα φέρει και τους συνεργάτες, ένας από τους οποίους είναι ο συνεπώνυμος του, Νέλσον Ζαρντίμ, ο οποίος θα είναι βασικό μέλος του τμήματος σκάουτινγκ των Πειραιωτών. Σταντ-μπάι ο Μανωλάς, υπογράφει σήμερα ο Ιμπαγάσα.

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ μπορεί επίσημα να μην έχει αναλάβει τον Ολυμπιακό αλλά έχει ήδη ξεκινήσει δουλειά για τη νέα του ομάδα. Βλέποντας αρκετά dvd με αγώνες της ομάδας έτσι ώστε να μάθει τον τρόπο με τον οποίο αγωνίζονται οι «ερυθρόλευκοι», ο Ζαρντίμ τσεκάρει και τι παίκτες μπορεί να φέρει στην ομάδα και το ποιοι θα είναι οι άμεσοι συνεργάτες του.

Αυτό που γίνεται γνωστό είναι πως έχει ζητήσει τρία άτομα. Ο πρώτος είναι ο Αντόνιο Βιέιρα, ο οποίος είναι το δεξί χέρι του Ζαρντίμ και τον εμπιστεύεται με κλειστά μάτια. Ο δεύτερος θα είναι ο Νέλσον Καλντέιρα. Είναι εκείνος που θα προετοιμάζει όσο το δυνατόν καλύτερα την ομάδα για τα ματς. Τέλος, ο Πορτογάλος θέλει επίσης στο τιμ του να εντάξει και τον Νέλσον Ζαρντίμ.


Ποιος είναι αυτός; Ο Νέλσον Ζαρντίμ, ο οποίος θα είναι μέλος του τμήματος σκάουτινγκ. Οι δυο τους δεν έχουν καμία συγγένεια και η δουλειά του δεύτερου είναι να αναλύει τους επόμενους αντιπάλους του Ολυμπιακού αλλά και παίκτες. Ο Νέλσον Ζαρντίμ δεν έχει «κλείσει» ακόμα αλλά γίνονται συζητήσεις για να προσληφθεί ακόμα και σήμερα.

Στα μεταγραφικά, όσα ακούστηκαν για τον Κώστα Μανωλά δεν επιβεβαιώνει ο ίδιος ο Ολυμπιακός τίποτα. Αυτό που βγαίνει προς τα έξω είναι πως περιμένουν να υπογράψει ο Όλοφ Μέλμπεργκ κι αν χαλάσει κάτι με τον Σουηδό τότε θα προχωρήσουν στην περίπτωση του αμυντικού της ΑΕΚ.

Τέλος, ο Αριέλ Ιμπαγάσα αναμένεται να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο απόψε. Η συνεργασία του «Κάνιο» θα ανανεωθεί για ακόμα ένα χρόνο και θα αποφέρει στον Αργεντινό με 500.000 ευρώ που με τα μπόνους θα φτάνουν τα 700.000 ευρώ.
sport-fm
notosspor
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ