2018-10-03 11:59:16
Φωτογραφία για Άγριο πιστολίδι και καταδίωξη! Έτσι έπιασαν τους Αλβανούς ληστές του Λευτέρη Πανταζή - Εικόνες
Στην δημοσιότητα, έπειτα από απόφαση του αρμόδιου εισαγγελέα, δόθηκαν οι φωτογραφίες και τα στοιχεία των τριών Αλβανών επικίνδυνων κακοποιών που είχαν ληστέψει και τον Λευτέρη Πανταζή.

Σύμφωνα με το newsit.gr , οι ληστές συνελήφθησαν από το Τμήμα Ληστειών της Ασφάλειας Αττικής και μάλιστα έπειτα από μάχη και ανταλλαγή πυροβολισμών.

Καθώς οι δράστες στην θέα των αστυνομικών δεν δίστασαν να πυροβολήσουν εναντίον τους και μάλιστα με ανθρωποκτόνο πρόθεση.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ληστειών της Ασφάλειας Αττικής, εδώ κι ένα χρόνο προσπαθούσαν να βρουν πληροφορίες για το ληστρικό… γκρουπ που πραγματοποιεί ένοπλες εισβολές σε υποκαταστήματα του ΟΠΑΠ με online παιχνίδια, μέχρι που πριν από περίπου 6 μήνες κατάφεραν να ανακαλύψουν την άκρη του νήματος, που θα τους οδηγούσε στην σπείρα.

Η επεισοδιακή σύλληψη – Πώς έπεσαν στα χέρια των Αρχών οι ληστές

Οι αστυνομικοί του Ληστειών τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής είχαν θέσει σε παρακολούθηση έναν ύποπτο και τελικά επενέβησαν με τα όπλα στα χέρια στην περιοχή του Αλίμου. Κι αυτό διότι λίγο πριν ο δράστης με τους συνεργούς του είχαν ληστέψει μια οικογένεια.

Οι κακοποιοί αντέδρασαν στην επιχειρούμενη σύλληψή τους και μάλιστα πυροβόλησαν εναντίον των αστυνομικών, εμβολίζοντας μάλιστα ένα από τα οχήματα της αστυνομίας. Οι άνδρες της Ασφάλειας απάντησαν στα πυρά και κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τους δράστες και τελικά να τους συλλάβουν.

Από την προανάκριση προέκυψε πως πρόκειται για τους δυο ένοπλους που τον περασμένο Απρίλιο είχαν εισβάλει στην μονοκατοικία του γνωστού λαϊκού τραγουδιστή, Λευτέρη Πανταζή, ακινητοποιώντας με όπλα τις δυο οικιακές βοηθούς, καθώς ο γνωστός τραγουδιστής έλειπε στο εξωτερικό για δουλειές με την οικογένειά του.

Όταν είχε γίνει γνωστή η ληστεία στο σπίτι του γνωστού αοιδού στην Ιταλία όπου βρίσκονταν είχε δηλώσει τότε συγκλονισμένος: «…Απ’ ό,τι ενημερώθηκα, μπήκαν μέσα την ώρα που κοιμόντουσαν τα δύο κορίτσια, τους πήραν με απειλή όπλου 1.000 ευρώ και έφυγαν. Και τα ρολόγια μού πήραν. Κοσμήματα δεν μου πήραν δεν είχα, φοβήθηκα για τη ζωή των κοριτσιών. Δεν λειτούργησε ο συναγερμός, δεν ξέρω γιατί».

Αυτοί είναι οι ληστές

Πρόκειται για τους GOBO ή COBO ADRIAN ή RONALD του BILBIL και της MILIKA , γεννηθεντα στις 26-11-1984 στην Αλβανία.

ληστές

Τον HUSI ή HYSI ή THANASSI ή PUTOS ή DHIMAS (ον) VLADIMIR ή ANDREAS ή THANASI ή DHIMAS του KUJTIM ή DHIONIS ή DHILNIS ή DIONISI και της HAVAKO ή VITORI ή VIKTORIA ή AVANA , γεννηθείς στις 10-9-1973 στην Αλβανία.

Τον GENAJ (ον) VLADIMIR του SKENDER και της LILJAN , γεννηθείς στις 30-3-1987 στην Αλβανία.

Πηγή: newsit.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ