2018-10-04 13:06:28
Φωτογραφία για Μετέτρεψαν σε... ξενοδοχείο διώροφο λεωφορείο του Λονδίνου!
Για όσους επιθυμούν να έχουν μια ρετρό γεύση της Αγγλίας υπάρχει λύση Σε απόσταση τεσσάρων ωρών από το Λονδίνο, ένα διαμορφωμένο σε ξενοδοχείο κόκκινο διώροφο λεωφορείο περιμένει σε ένα λιβάδι, περιτριγυρισμένο από δάσος και φάρμες.

Έμπνευση για το Bertram's Hotel ήταν η νουβέλα της Αγκάθα Κρίστι «Στο Ξενοδοχείο Μπέρτραμ». Το κατακόκκινο λεωφορείο είναι στο χωριό Χάρτλαντ, στο Ντέβον και ικανοποιεί τη νοσταλγία και του πλέον απαιτητικού για τη δεκαετία του 1950: τα έπιπλα είναι από εκείνη τη δεκαετία.

Στο «ισόγειο», το lounge: μικρό καθιστικό με μωβ βελούδο και ένα κοκτέιλ μπαρ. Επιτυχίες των «φίφτις» στο πικάπ - ό,τι επιλέξουν οι διαμένοντες - συνοδεύουν ένα κλασικό μαρτίνι που θα ετοιμάσουν (ή, το αντίθετο). Στο βάθος, το πρώτο υπνοδωμάτιο: δύο μονά κρεβάτια και λουτρό.

Σκάλα οδηγεί στον όροφο, όπου οι διαμένοντες βρίσκονται σε έναν λουσμένο στο φως χώρο, με θέα στη φύση που κόβει την ανάσα. Το μεγάλο υπνοδωμάτιο είναι εδώ, καθώς και μια ρετρό κουζίνα. Κι αν οι διαμένοντες δεν είναι σε διάθεση να μαγειρέψουν, πολύ κοντά είναι ένα οικογενειακό μπαρ και εστιατόριο.

Στις φάρμες, ένα γύρω, πολλά ζώα: αλπακά, μικροσκοπικές κατσίκες, γαϊδουράκια, κότες και πάπιες. Σε μικρή απόσταση, δύο λίμνες για ψάρεμα. Ωραία βόλτα οδηγεί στα British Isles of Hartland Point, με απίστευτη θέα της ακτής.
Πηγή: ΑΠΕ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ