2018-10-05 08:33:19
Φωτογραφία για Το Google Portals θα αλλάξει το web στα κινητά
Η εμπειρία πλοήγησης στο web διαφέρει δραματικά ανάμεσα στους υπολογιστές μας και στα κινητά μας τηλέφωνα. Τα τηλέφωνα είναι μικρότερα, έχουν διαφορετικό hardware και ο τρόπος αλληλεπίδρασης μαζί τους είναι η αφή σε αντίθεση με το ποντίκι και το πληκτρολόγιο ενός PC. Η Google πιστεύει πως το mobile web browsing έχει περιθώρια εξέλιξης και εργάζεται πάνω στο Portals, ένα project που υπόσχεται να αλλάξει τον τρόπο που σερφάρουμε στο web μέσω των κινητών τηλεφώνων μας.

Ο επικεφαλής του project, Kenji Baheux, προσπαθεί μέσω του Portals να δημιουργήσει websites τα οποία θα επιτρέπουν στο χρήστη να πλοηγείται χρησιμοποιώντας gestures, ενώ θα μειωθεί σημαντικά ο χρόνος φόρτωσης των σελίδων. Ο χρόνος αναμονής για να φορτώσει μία σελίδα καταλήγει σε μεγάλες οικονομικές απώλειες των εταιριών. Όπως είχε αποκαλύψει η Amazon, ακόμα και ένα δευτερόλεπτο καθυστέρησης μπορεί να κοστίσει στην εταιρία απώλειες ύψους $1.6 δισεκατομμυρίων κάθε χρόνο.

Το Portals βρίσκεται προς το παρόν σε επίπεδο σχεδιασμού και δεν αναμένεται να φέρει την “επανάσταση” σύντομα. Επιπλέον πληροφορίες για το project μπορείτε να βρείτε στο Github.

Freegr network blog- News about pc, technology.
freegr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ