2018-10-05 18:06:08
Φωτογραφία για Η ΑΚΙΔΑ στην υπουργό Προστασίας του Πολίτη
Την Πέμπτη, 4 Οκτωβρίου, η Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Γεροβασίλη Όλγα δέχτηκε στο υπουργικό της γραφείο αντιπροσωπεία της Ανοιχτής Κίνησης Δημοκρατών

Αξιωματικών, αποτελούμενη από τους Γαλιατσάτο Πέτρο, Τσιώνη Αθανάσιο, Παναγοπούλου Μαρία, Κοψαύτη Σπύρο και Νάκη Δημήτριο.

Κατά τη συνάντησης συζητήθηκαν εκτενώς τα προβλήματα της καθημερινότητας του ένστολου προσωπικού και των Υπηρεσιών της ΕΛ.ΑΣ., δείχνοντας από την πλευρά της μεγάλο ενδιαφέρον για την επίλυση τους. Ωστόσο, ιδιαίτερη εντύπωση μας προκάλεσε το γεγονός ότι κατείχε άριστη γνώση του συνόλου των προβλημάτων που της εκτέθηκαν παρά του συντόμου χρόνου από την ανάληψη των νέων καθηκόντων της. Για το ζήτημα δε της ελεύθερης και απρόσκοπτης πρόσβασης στα Μ.Μ.Μ. και ιδίως στο ΜΕΤΡΟ, όπως μας διαβεβαίωσε η ίδια βρίσκεται σε εξέλιξη έντονη συζήτηση σε συνεργασία με το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, προκειμένου να ανευρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση που θα ανακουφίσει το ένστολο προσωπικό από το βάρος των μετακινήσεων του.


Η συνάντηση έλαβε χώρα σε κλίμα κατανόησης και ειλικρινούς ενδιαφέροντος από την πλευρά της κ. Υπουργού, αφήνοντας μας μια βαθειά ικανοποίηση για την προσπάθεια που καταβάλλεται από την Πολιτική Ηγεσία του Σώματος για την καλυτέρευση της υπηρεσιακής ζωής και των συνθηκών εργασίας του ένστολου προσωπικού.

Ως η πρώτη γυναίκα που βρέθηκε ποτέ στην κορυφή της Ηγεσίας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, της ευχόμαστε καλή δύναμη στο δύσκολο έργο που καλείται να επιτελέσει, ενώ από πλευρά της, όπως η ίδια μας διατύπωσε, η πόρτα του γραφείου της θα είναι πάντα ανοιχτή.

Η Γραμματεία της Α.ΚΙ.Δ.Α.
_
bloko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ