2018-10-05 19:30:21
Φωτογραφία για Αυτές είναι οι πιο γνωστές συλλήψεις για τους πιο γελοίους λόγους! [photos]
Ζουν γύρω μας. Κυκλοφορούν ανάμεσά μας και έγιναν σχεδόν διάσημοι για τους λάθος λόγους. Συνελήφθησαν για τους πιο αστείους λόγους, σε ένα θέμα που παρουσιάζει η Telegraph. Ιδού ορισμένες περιπτώσεις...

Ο λάτρης της πίτσας Robert Wheeler, 48 ετών, φόρεσε χειροπέδες όταν χτύπησε ένα πιτσαδόρο επειδή εκείνος ξέχασε να του παραδώσει σκορδόψωμο.

Μια οργισμένη κοπέλα επιτέθηκε στον σύντροφό της γιατί εκείνος κορύφωσε πάρα πολύ γρήγορα κατά τη διάρκεια του σ....ξ, σύμφωνα με την αστυνομία. Η 24χρονη Racquel Gonzalez, προκάλεσε στον σύντροφό της μώλωπες και γδαρσίματα.

Ο αστυνομικός Lawrence Michael Jonap συνελήφθη καθώς είχε τη φαεινή ιδέα να... αεριστεί στο πρόσωπο ενός συναδέλφου του.

Ισως η πιο ανόητη σύλληψη: ο Nicholas Wig πιάστηκε όταν ξέχασε να βγει από το Facebook σε σπίτι όπου νωρίτερα είχε διαρρήξει.

Δεν κατάφερε να κλείσει αίθουσα για τη δεξίωση του γάμου του και έκανε φάρσα στο μαγαζί λέγοντας ότι έχει τοποθετήσει βόμβα. Ο Neil McArdle πέρασε 12 μήνες πίσω από τα κάγκελα ενώ δικαιολογήθηκε στο δικαστήριο λέγοντας ότι δεν μπορούσε να αντιμετωπίσει την αρραβωνιαστικιά του.

Ο 24χρονος Anthony Stallard έκανε το …φάντασμα σε νεκροταφείο τρομάζοντας τους επισκέπτες.

Η Tonya Ann Fowler, 45 ετών, συνελήφθη γιατί σπατάλησε πολύτιμο χρόνο της αστυνομίας όταν τηλεφώνησε προκειμένου να παραπονεθεί για την… παραπάνω φωτογραφία (όταν αφέθηκε ελεύθερη). Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ