2018-10-05 21:30:12
Φωτογραφία για Απίστευτο! Αυτή είναι η γυναίκα που είναι αλλεργική στο... νερό! Δείτε τι μπορεί να πάθει αν έρθει σε επαφή μαζί του!
Πολλοί από εμάς λατρεύουμε να περπατάμε στη βροχή χωρίς ομπρέλα. Κάτι τέτοιο όμως θα μπορούσε να αποβεί μοιραίο για μία μητέρα από τη Βρετανία Η Barbara Ward είχε διαγνωστεί με την αλλεργία, όταν κάποια μέρα, ενώ έκανε ντους, έπαθε αναφυλακτικό σοκ και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Η 43χρονη γυναίκα είναι τόσο αλλεργική στο νερό που ακόμα και τα ίδια τα δάκρυα της, μπορεί να τη σκοτώσουν!

Η μητέρα των δύο παιδιών πάσχει από υδατογενή κνίδωση και κάθε επαφή της με το νερό μπορεί να της προκαλέσει από εξάνθημα μέχρι και θάνατο!

Είναι αναγκασμένη να έχει πάντα μαζί της ενέσεις και ασντιισταμινικά τα οποία μπορεί να πιει με μόλιες λίγες γουλιές από γάλα ή τσάι.Η Μπάρμπαρα περιορίζεται σε δύο λουτρά του ενός λεπτού (!) την εβδομάδα το οποίο και πάλι της προκαλεί βασανιστικό πόνο. Δεν μπορεί να ακολουθήσει τα παιδιά της στην κολύμβηση, δεν μπορεί να πλύνει πιάτα και φυσικά δεν πρέπει να ιδρώσει!

Η ίδια αντιλήφθηκε ότι πάσχει από τη συγκεκριμένη αλλεργία στα 20 της όταν ήπιε νερό και ένιωθε ότι καιγόταν ο οισοφάγος της. Τον Οκτώβριο του 2013 και μετά από χρόνια ταλαιπωρίας διαγνώστηκε τελικά η αλλεργία της. Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ