2018-10-06 10:07:19
Φωτογραφία για Γιατί η βασίλισσα Ελισσάβετ έγινε έξω φρενών με την Καμίλα; Το περιστατικό που πυροδότησε την έκρηξη
Οι καβγάδες του πρίγκιπα Καρόλου με την βασίλισσα Ελισάβετ για τη σχέση του με την Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς έχουν απασχολήσει ουκ ολίγες φορές τα μίντια.

Ποιο είναι όμως το πρόσφατο περιστατικό που πρωταγωνίστησε η δούκισσα της Κορνουάλης και έκανε τη βασίλισσα να βγει έξω από τα ρούχα της;

Η Καμίλα εθεάθη να παιδιαρίζει πάνω σε γιοτ, κατά τη διάρκεια των διακοπών της στη Σαρδηνία, χωρίς να συνοδεύεται από το σύζυγό της πρίγκιπα Κάρολο και να δίνει δεκάρα για το τι συμβαίνει στον κόσμο. Οι παπαράτσι την απαθανάτισαν να λιάζεται πάνω στο πολυτελές σκάφος, να χαλαρώνει, να κουβεντιάζει με την παρέα της και να περνάει καλά.

Η απορία όλων είναι γιατί ο Κάρολος δεν ήταν μαζί της; Φήμες λένε ότι τσακώθηκαν πάρα πολύ άσχημα, σε σημείο που ο ίδιος αναγκάστηκε να την πετάξει έξω από το βασιλικό ανάκτορο. Και επειδή η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο, η πληγωμένη Καμίλα με αυτό το ταξιδάκι της προσπάθησε να τον εκδικηθεί.


Η αλλοπρόσαλλη αυτή συμπεριφορά και τα παιδιαρίσματα της Καμίλα, δεν εξαγρίωσαν μόνο τον Κάρολο, αλλά και τη βασίλισσα Ελισσάβετ. Εξάλλου, η πολύ κακιά μεταξύ τους σχέση έχει γίνει πολλές φορές εξώφυλλο στα tabloids. Αυτή τη φορά όμως, η βασίλισσα εξοργίστηκε μαζί της, γιατί σπαταλάει άσκοπα δεξιά και αριστερά χρήματα από το ταμείο του παλατιού και συγκεκριμένα κάνοντας πολυτελείς διακοπές, ενώ ο γιος της είναι απασχολημένος, πηγαίνοντας σε φιλανθρωπικές εκδηλώσεις και σημαντικές συναντήσεις.

Αξίζει να δούμε, έαν θα δοθεί συνέχεια, έπειτα από αυτό το περιστατικό.
Πηγή
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ