2018-10-06 15:51:15
Φωτογραφία για ΑΝΑΣΑ:Συνάντηση με βουλευτή Περιφέρειας Αττικής για ζητήματα υποστελέχωσης Αστυνομικών Υπηρεσιών και έλλειψης εξοπλισμού
Την Παρασκευή 5.10.2018 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Γραμματέα ΔΣ Π.Ο.ΑΣ.Υ ΣΥΝΔΡΕΒΕΛΗ Χρήστου και των αντιπροσώπων της Π.Ο.ΑΣ.Υ και μελών της Ε.Α.Υ.Ν/ΑΑ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ Ιωάννη,ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ Αλέξανδρου και ΤΖΟΤΖΟΥ Χρήστου με την Βουλευτή Περιφέρειας Αττικής κα ΜΑΡΤΙΝΟΥ Γεωργία.

Σκοπός της συνάντησης ήταν να ενημερωθεί η κα Βουλευτής για τα ζητήματα που απασχολούν το προσωπικό στην Νοτιοανατολική Αττική όπως είναι  η υποστελέχωση των Αστυνομικών Υπηρεσιών στην Νοτιοανατολική Αττική,η έλλειψη τεχνικών μέσων και εφοδίων για τους συναδέλφους μας άλλα και για τις αστυνομικές Υπηρεσίες προκειμένου κατορθώσουν να ανταπεξέλθουν στο απαιτητικό έργο τους.

Κατά την διάρκεια της συζήτησης η κα Βουλευτής ενημερώθηκε και για το ζήτημα των αποσπάσεων μετακινήσεων συναδέλφων από την περιοχή της Νοτιοανατολικης Αττικής σε άλλες γεωγραφικές περιοχές της Αττικής για κάλυψη υπηρεσιακών αναγκών,γεγονός που "μεγενθυνει" το πρόβλημα της υποστελέχωσης των Αστυνομικών Υπηρεσιών στην Νοτιοανατολική Αττική
. Επίσης η κα Βουλευτής ενημερώθηκε για το ζήτημα του επιδόματος της ΕΚΑΜ και την καθυστέρηση που σημειώνεται για την αποκατάσταση του,για ζητήματα που αφορούν τα επιδόματα των συνοδών αστυνομικών σκύλων ,όπως και για την ανάγκη στελέχωσης με επάρκεια των υπηρεσιών που εδρεύουν στην Διεύθυνση Αστυνομίας Αερολιμένα Αθηνών.

Για όλα τα παραπάνω ζητήματα η κα Βουλευτής Περιφέρειας Αττικής, μας γνώρισε ότι στα πλαίσια του κοινοβουλευτικου ελέγχου, αλλά και των αρμοδιοτήτων της ,θα καταβάλλει προσπάθεια για την ανάδειξη τους με σκοπό την επίλυση τους και δήλωσε αρωγός στην προσπάθεια διόρθωσης προβλημάτων που μαστίζουν τον Οργανισμό μας..

Από πλευράς μας έγινε γνωστό οτι θα συνεχίσουμε το έργο της ενημέρωσης όλων των Βουλευτών Περιφέρειας Αττικής προκειμένου γίνουν κοινωνοί των προβλημάτων της Υπηρεσιακής ζωής μας με σκοπο να κατορθώσουμε αυτά να επιλυθούν.

anassa-police.blogspot.com
_ br />
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ