2018-10-07 19:20:14
Φωτογραφία για Καρυστινός: ''Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ απαγορεύεται να συνεχιστεί...''
O Aντώνης Καρυστινός πρωταγωνιστεί ,υποδυόμενος έναν ρόλο γεμάτο μυστικά, στην

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ του ΑΝΤ1. Ο ίδιος μιλά για τη συμμετοχή του και τον λόγο που είπε το ''ναι''.

Φέτος σας βλέπουμε στην «Επιστροφή» του ΑΝΤ1 αν και τους τελευταίους μήνες μένετε στο εξωτερικό. Τι σας έκανε να πείτε «ναι» σε αυτή τη συνεργασία;  

Ο λόγος που θα ήμουν σε ένα δίλημμα αν θα πω «ναι» ή «όχι» δεν είναι ότι δεν μένω στην Ελλάδα. Για μία καλή δουλειά θα γύριζα. Πόσο μάλλον για τη συγκεκριμένη, που αρχικά σκηνοθετεί ένας άνθρωπος που γνωρίζω και θαυμάζω. Επί πλέον, η συνεργασία με μία από τις λίγες εταιρείες παραγωγής που στέκονται στα πόδια τους σε αυτή τη δύσκολη περίοδο με ενδιαφέρει πολύ. Ο τρίτος λόγος που είπα «ναι» είναι πως ένα τέτοιο καθημερινό σίριαλ ξέρουμε όλοι πως από ένα σημείο και μετά είναι σίγουρο πως θα ολισθαίνει προς την επανάληψη και είναι κάτι το οποίο έχω βιώσει μία φορά και δεν θα ήθελα να το βιώσω ξανά. Η «Επιστροφή», λοιπόν, έχει αρχή, μέση, και τέλος. Είναι μία ιστορία με συγκεκριμένο αριθμό επεισοδίων. Είναι σφικτή ιστορία και τελειώνει με έναν τρόπο που απαγορεύεται να συνεχιστεί. Οπότε και αυτό με διευκόλυνε και το έκανε ακόμη πιο δελεαστικό. 


Αυτά είναι τα κριτήρια με τα οποία επιλέγετε τις συνεργασίες σας;  

Το βασικό κριτήριο είναι οι συνεργάτες. Το οικονομικό μπορεί να έρθει και δεύτερο και τρίτο σε μία συνεργασία που έχεις μαζί σου κάποιους ηθοποιούς που ξέρεις ότι με αυτούς θα βγει το καλύτερο σου. Γιατί οι άλλοι μας κάνουν καλούς, δεν είμαστε από μόνοι μας. Είμαστε αυτό που είμαστε, αλλά οι άλλοι μας κάνουν καλύτερους. Κανείς δεν μπορεί να παίξει μόνος του.

Mytv

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ