2018-10-08 08:20:21
Φωτογραφία για Σάσα Σταμάτη: Η αποκάλυψη για τα γενέθλιά της και ο λόγος που έκλαψε φέτος
Η Σάσα Σταμάτη παρουσιάζει την εκπομπή Ooh la la! στο ΣΚΑΪ κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 14.30 και μίλησε στο People για την Τελευταία φορά που Πήγες στην εκκλησία;

Κάθε εβδομάδα επισκέπτομαι το Μοναστήρι του Αγίου Εφραίμ στην Νέα Μάκρη, ανάβω ένα κερί και φεύγω ανακουφισμένη. Είναι ο προστάτης μου. Φοράω κομποσκοίνια από το μοναστήρι και έχω πάντα εικόνες του τόσο στο πλατό και το σπίτι όσο και στην τσάντα μου.

Σε φλέρταραν;

Πριν από λίγες μέρες, όταν βρισκόμουν στην Εθνική οδό, κατευθυνόμενη με το αυτοκίνητό μου προς τη Μάνδρα. Ήταν ξημερώματα. Για ώρα με ακολουθούσε μια μηχανή, η οποία σταμάτησε μόλις έφτασα στο σπίτι μου. Μπήκα ψιλοφοβισμένη στο σπίτι και μετά από λίγη ώρα έφυγε.

Έκλαψες;

Πολύ πρόσφατα, στις 2 Οκτωβρίου, όταν με κάλεσαν στη Φωλιά των Κου Κου και στο τέλος της εκπομπής έφεραν στο πλατό μια τούρτα-έκπληξη. Έκλαψα, γιατί συνήθως δεν γιορτάζω τα γενέθλιά μου και είχα πολλά χρόνια να σβήσω κεράκια σε τούρτα.


Σου έκαναν φάρσα;

Όταν με πήρε τηλέφωνο ο Γιώργος Μητσικώστας, υποδυόμενος τον Θέμο Αναστασιάδη, για να βάλει στη θέση της Δούκισσας εμένα. Η φάρσα δεν κράτησε πολύ, γιατί η συγκεκριμένη πρόταση ήταν πολύ καλή για να είναι αληθινή.

Ταξίδεψες στο εξωτερικό;

Ήταν πέρσι το Πάσχα στην Αμερική. Συγκεκριμένα έμεινα για μία εβδομάδα στη Νέα Υόρκη. Το ταξίδι ήταν όνειρο ζωής και μια απίστευτη εμπειρία που έζησα με αγαπημένα πρόσωπα. Ανάσταση έκανα στην ελληνική εκκλησία του Σωτήρος στο Γκρίνουιτς.

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ