2018-10-08 10:02:55
Φωτογραφία για Θάνατος φοιτητή στην Κάλυμνο: Να ανοίξει ξανά η υπόθεση ζητά η οικογένεια που αμφισβητεί την απόφαση του Εισαγγελέα και καταγγέλει «κουκούλωμα» - Δείτε τη νέα εξέλιξη!
Εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση του θανάτου του φοιτητή Νικόλα Χατζηπαύλου στη Κάλυμνο Η οικογένειά του, αναμένεται να ζητήσει από τον Εισαγγελέα Εφετών Ρόδου, να ανοίξει πάλι την υπόθεση - θρίλερ.

Συγκεκριμένα έχει κατατεθεί αίτηση στον Εισαγγελέα Εφετών Δωδεκανήσου για επανεξεταστεί η δικογραφία για την υπόθεση του 21χρονου, η οποία μπήκε στο αρχείο από αρμόδιο Εισαγγελέα.

Να σημειωθεί πως ο συγκεκριμένος Εισαγγελέας είχε αποδώσει τον θάνατο σε πτώση και όχι σε εγκληματική ενέργεια, απόφαση που προκάλεσε την οργή των συγγενών του άτυχου 21χρονου που βρέθηκε νεκρός στις 25 Νοεμβρίου, στη περιοχή Λαγκά Χώρας έπειτα από αναζήτηση έξι ημερών.

Η οικογένεια του φοιτητή υποστηρίζει ότι δεν έχουν εκτιμηθεί όλα τα στοιχεία της υπόθεσης και πως υπάρχουν πολλοί μάρτυρες που δεν έχουν κληθεί να καταθέσουν. Όπως υποστηρίζει, ο άτυχος φοιτητής δολοφονήθηκε και κάποιοι προσπάθησαν να κουκουλώσουν την υπόθεση.


Σύμφωνα με πληροφορίες του Star Channel και της δημοσιογράφου, Τασούλας Παπανικολάου, οι τεχνικοί σύμβουλοι της οικογένειας, διακεκριμένοι ιατροδικαστές οι κ. κ. Τσαντίρης και Κουτσάφτης, ζητούν να γίνει νέα αυτοψία στον χώρο όπου βρέθηκε νεκρός ο άτυχος φοιτητής.

Ζητούν επίσης την αυτοψία να την κάνουν οι ιατροδικαστές που έκαναν την δεύτερη νεκροτομή και κατέληξαν στο συμπέρασμα της πτώσης.

Ακόμα, ζητούν η αυτοψία να γίνει από μηχανικό που θα υποδείξει πώς έγινε η πτώση.

Ισχυριζονται ότι δε γίνεται να έχει πέσει από τον βράχο και να μην έχει ούτε ένα κάταγμα αλλά ούτε καν ρήξη σπλήνας.

Επίσης υποστηρίζουν ότι αν είχε πέσει θα υπήρχαν ίχνη αίματος σε ευθεία γραμμή  και όχι αριστερά και δεξιά.

Η οικογένεια του Νικόλα Χατζηπαύλου, από την πρώτη στιγμή υποστηρίζει ότι ο άτυχος φοιτητής δολοφονήθηκε και κάποιοι προσπάθησαν να κουκουλώσουν την υπόθεση.
eviazoom
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ