2018-10-08 20:20:48
Φωτογραφία για Τηλεοπτικό κουίζ...
Καινούργια εβδομάδα, καινούργια Δευτέρα και σε ξεκινάω λατρεμένη, με ένα καυτό τηλεοπτικό κουίζ… Με ένα κουίζ το οποίο μόλις «σκάσει» θα προκαλέσει πολλές κι αλλεπάλληλες τηλεοπτικές αναταράξεις.

Ποιό είναι εκείνο το σημαντικό στέλεχος καναλιού, το οποίο βρίσκεται ,ήδη, στην πόρτα της εξόδου; Πρόκειται για ένα στέλεχος το οποίο βρίσκεται σε μεγάλο κανάλι, σε κανάλι… μαγαζί-γωνία και μάλιστα; Ετοιμάζεται να φύγει για δεύτερη φορά από τον συγκεκριμένο χώρο εργασίας, στον οποίο βρίσκεται τα τελευταία χρόνια.

Πάντως, τα δυσάρεστα μαντάτα αυτής της επικείμενης αποχώρησης, έχουν δει το φως της δημοσιότητας εδώ κι αρκετό καιρό και τώρα απ ΄ότι όλα δείχνουν; Είναι μόνο ζήτημα χρόνου για το πότε θα γνωστοποιηθεί αυτό το νέο τηλεοπτικό διαζύγιο.

Μάλιστα, του πόσο τεταμένες είναι πια οι σχέσεις ανάμεσα και στις δύο μεριές, φαίνεται κι από το γεγονός ότι ο συγκεκριμένος κύριος, πλέον δεν συμμετέχει καν στις συσκέψεις του καναλιού.

Επίσης, ακούγεται πως βρίσκεται ,ήδη, σε συζητήσεις για το επόμενο τηλεοπτικό του βήμα κι αφορούν ένα κανάλι το οποίο αυτή τη σεζόν έχει καταφέρει να στρέψει επάνω του όλα τα φώτα της επικαιρότητας.

Για να δούμε Νάνσυ Νικολαίδου-tlife

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ