2018-10-11 19:20:22
Φωτογραφία για Ντόρα Μακρυγιάννη: H νεαρή πρωταγωνίστρια της ''Γυναίκας χωρίς όνομα'' αποκαλύπτει πώς πήρε τον ρόλο...
Η ''Γυναίκα χωρίς όνομα'' είναι η καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 που μέχρι τώρα φέρνει εντυπωσιακά νούμερα κι έρχεται πρώτη. Η πρωταγωνίστρια, Ντόρα Μακρυγιάννη, που μέσα από το σίριαλ κάνει το τηλεοπτικό της ντεμπούτο, μιλά για το πώς πήρε τον ρόλο, για την ηρωίδα της αλλά και τις

εξελίξεις Πώς μπήκε η «Γυναίκα χωρίς όνομα» στη ζωή σας;  

«Τελείως ξαφνικά και απρόσμενα. Με ένα μήνυμα από την παραγωγή νόμιζα ότι θα πήγαινα σε οντισιόν. Δεν ήταν τελικά δοκιμαστικό, αφού με είχαν ήδη επιλέξει για τον ρόλο της Μαρίνας!» 

Από τη δραματική σχολή τον Εθνικού θεάτρου, πρωταγωνίστρια στη νέα δραματική καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1. Γιατί πιστεύετε πως τα κανάλια ποντάρουν σε πρωτοεμφανιζόμενες πρωταγωνίστριες, όταν έχουμε να κάνουμε με δραματικές σειρές;  

«Δεν το έχω σκεφτεί. Θα έλεγα ότι ποντάρουν περισσότερο σε πρωτοεμφανιζόμενα άτομα. Είναι πάρα πολλοί οι ηθοποιοί που βγαίνουν από τις δραματικές σχολές και κάπου πρέπει να απορροφηθούν. Ρίσκαρε ο ΑΝΤ1 και εγώ το αγαπάω αυτό το ρίσκο». 


Τι χαρακτήρας είναι η Μαρίνα την οποία υποδύεστε στο σίριαλ;  

«Είναι μια καλοκάγαθη κοπέλα ζει με την οικογένεια και τον έρωτά της. Είναι αυτό που λέμε ''καλό κορίτσι'', δεν θέλει να κρατά κακίες, δεν θυμώνει. Αυτό, όμως, αλλάζει από τη στιγμή που χάνει το παιδί της. Ωστόσο, και πάλι δεν έχει γίνει κακιά, απλώς έχει μπει στο... τρυπάκι της εκδίκησης». 

Η Μαρίνα παίρνει εκδίκηση, εσείς είστε εκδικητικός τύπος;  

«Όλοι είμαστε, όλοι κρύβουμε μέσα μας μια τέτοια πλευρά. Απλά η Μαρίνα έφθασε σε ένα σημείο, πόνεσε, έχασε το παιδί της. Την Κάτια όμως, δεν έχει σκεφτεί να μην την εκδικηθεί. Οι χαρακτήρες που δεν θέλει να εκδικηθεί και λυπάται ίσως είναι ο Κωστής με τον οποίο ήταν -και ίσως είναι- ακόμα ερωτευμένη, και ο Μιχάλης, που δεν της έφταιξε σε κάτι. Αν κομπιάζει, είναι από φόβο ότι δεν είναι έτοιμη, όχι όμως γιατί δεν θέλει να εκδικηθεί» .

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια; Με τον Κωστή τι γίνεται; Θα αναγνωρίσει την αγαπημένη του Μαρίνα στο πρόσωπο της Νάντιας;  

«Είναι ο μοναδικός που την αναγνωρίζει από την πρώτη στιγμή, ακόμη και με τα ξανθά μαλλιά, ενώ οι άλλοι μένουν στο... κάτι τους θυμίζει. Ο Κωστής δεν πείθεται. Εκεί που η Μαρίνα δεν το περιμένει, ο Κωστής ίσως την τσακώσει. Δεν θέλω να αποκαλύψω περισσότερα .Το σίγουρο είναι ότι ήταν τελείως απρόσμενα. Και εγώ, όταν διάβασα το σενάριο, ξαφνιάστηκα με αυτήν την εξέλιξη».

Αυτά δήλωσε στο ένθετο ,Tv Έθνος.

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ