2018-10-11 22:55:23
Φωτογραφία για Τα κορυφαία ψέματα των γυναικών στο σεξ!
Οι γυναίκες έχουν κατηγορηθεί πολλές φορές ότι λένε ψέματα. Είτε αυτό ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, είτε όχι, η αλήθεια είναι ότι οι γυναίκες λένε τα ψεματάκια τους την ώρα του σεξ!

Έρευνα που δημοσιεύθηκε στην επιθεώρηση «Plos One», αποκάλυψε τα χειρότερα ψέματα που εκστομίζει το ωραίο φύλο στο σεξ!

Δείτε παρακάτω ποια είναι αυτά!

Ο αριθμός των πρώην

Στις πιεστικές ερωτήσεις των ανδρών, ποιος είναι ο αριθμός των πρώην, η πλειοψηφία των γυναικών φαίνεται ότι σχεδόν ποτέ δεν δίνει την αληθινή απάντηση. Όπως παραδέχθηκε μια στις τρεις γυναίκες, αναγκάσθηκε να πει ψέματα στο σύντροφό της όταν ερωτήθηκε σχετικά. Εξού και η χαρακτηριστική φράση «Εσύ είσαι ο πρώτος». Πάντως μελέτες που έχουν γίνει για το θέμα αυτό, ανακάλυψαν ότι το ωραίο φύλο κρατά κρυμμένα μυστικά, όσον αφορά το ευαίσθητο αυτό θέμα.

«Παίρνω προφυλάξεις, μην ανησυχείς»

Ένα ακόμη ψεματάκι που εκστομίζουν σε κάποιες περιπτώσεις οι γυναίκες είναι ότι παίρνουν αντισυλληπτικά άσχετα αν δεν το κάνουν. Έτσι «παγιδεύουν» το έτερο ήμισυ σε ερωτικές περιπτύξεις που είναι επικίνδυνες όχι μόνο για μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη, αλλά και για τη μετάδοση κάποιου σεξουαλικού νοσήματος.

Ψεύτικος οργασμός

Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε στους ειδικού ο σχετικά μεγάλος αριθμός των γυναικών που δήλωσαν ψεύτικο οργασμό. Βάση των απαντήσεών τους, προσποιούνται ψεύτικο οργασμό μόνο και μόνο για να ικανοποιήσουν το έτερο ήμισυ.

«Ναι μου αρέσει!»

Ένα ποσοστό γυναικών που άγγιζε το 35%, απάντησε ότι λέει ψέματα όσον αφορά το στοματικό έρωτα. Έτσι μπορεί να διαβεβαιώνουν το σύντροφό τους ότι τους αρέσει, αλλά στην πραγματικότητα ποτέ δεν το επιθυμούν.

Πηγή: healthreport.gr
_ br />
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ