2012-06-07 20:46:03
Φωτογραφία για Δηλώσεις του Φώτη Κουβέλη για την επίθεση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής κατά στελεχών του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ, και τον  ΕΟΠΥΥ
από το Γραφείο Τύπου

Για τη Χρυσή Αυγή: Είναι απερίφραστη η καταδίκη μας για το συγκεκριμένο περιστατικό της επίθεσης εναντίον στελεχών του... ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ από την μεριά του εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής. Το φίδι δεν εκκολάπτεται, το φίδι έχει πια βγει από το αυγό.

Η ίδια η κοινωνία οφείλει να απομονώσει αυτήν την ιδεολογία, η οποία μετατρέπεται και σε εγκληματική πράξη. Οφείλουν όλες οι πολιτικές δυνάμεις να σηκώσουν ένα τείχος απέναντι σε αυτούς που προσβάλουν τη δημοκρατία και την κοινοβουλευτική λειτουργία αυτού του τόπου.

Και υπάρχει και ένα ζήτημα, κατά πόσο η συμπεριφορά της Χρυσής Αυγής και των εκπροσώπων της βρίσκεται μέσα στο πλαίσιο της παραδοχής και της ανοχής του κοινοβουλευτισμού και της δημοκρατίας του τόπου.

Για τον ΕΟΠΥΥ

Οι ασφαλισμένοι πολίτες αντιμετωπίζουν τεράστιο πρόβλημα για την φαρμακευτική τους περίθαλψη. Δεν αρκούν οι διαβεβαιώσεις και οι υποσχέσεις του ΕΟΠΥΥ. Εκείνο που χρειάζεται είναι η άμεση παρέμβαση προκειμένου να αντιμετωπισθεί ένα ζήτημα που θέτει σε κίνδυνο ζωής χιλιάδες ασφαλισμένους. Προτεραιότητα είναι η ανεμπόδιστη, η απόλυτη παροχή φαρμακευτικών υπηρεσιών στους Έλληνες και τις Ελληνίδες.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ