2012-06-07 22:28:45
Φωτογραφία για Δεν ήθελα να τον σκοτώσω λέει ο 25χρονος στην Παιανία που πυροβόλησε με καραμπίνα ληστή
Στον εισαγγελέα αναμένεται να οδηγηθεί το πρωί ο 25χρονος που πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα και σκότωσε Αλβανό διαρρήκτη, στη συμβολή των οδών Σπύρου Παπαγεωργίου και Μιχαλοπούλου στην Παιανία. Ο ίδιος φέρεται να δήλωσε ότι «δεν ήθελα να τον σκοτώσω».

Παράλληλα κρατείται και ανακρίνεται ένας ακόμα Αλβανός, ηλικίας 46 ετών, προκειμένου να διαπιστωθεί τι ακριβώς συνέβη και αν έχει σχέση με την υπόθεση.

Το χρονικό του θρίλερ

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα στη διασταύρωση των οδών Σπύρου Παπαγεωργίου και Μιχαλοπούλου στην Παιανία.

Ένας 25χρονος κάτοικος της περιοχής πυροβόλησε και σκότωσε έναν 43χρονο Αλβανό ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, από τις 2 και μισή τα ξημερώματα είχε διαρρήξει με άλλους δύο συνεργούς του τουλάχιστον τρία σπίτια στην γειτονιά, μεταξύ των οποίων και του δράστη.

Η υπόθεση που θυμίζει θρίλερ, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, άρχισε λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα, όταν τρεις άγνωστοι εισέβαλαν σε ένα σπίτι, αλλά έγιναν αντιληπτοί από τους ενοίκους και τράπηκαν σε φυγή. Δεν έφυγαν όμως απο τη γειτονιά, αλλά σε μικρή απόσταση εισέβαλαν και σε δεύτερο σπίτι.


Εκεί χτύπησε ο συναγερμός και οι δράστες απείλησαν την ιδιοκτήτρια ζητώντας της να τον απενεργοποιήσει.

Στο μεταξύ, όμως, ξύπνησαν οι δύο γιοι της ιδιοκτήτριας, 25 και 23 ετών και ήρθαν στα χέρια με τους ληστές, οι οποίοι τράπηκαν για μια ακόμα φορά σε φυγή. Κλήθηκε η αστυνομία, αλλά παρά τις έρευνες οι δράστες δεν εντοπίστηκαν.

Γύρω στις 4 τα ξημερώματα, πιθανόν οι ίδιοι δράστες εισέβαλαν και σε τρίτο σπίτι στην γειτονιά, ένας κάτοικος όμως τους αντιλήφθηκε και πυροβόλησε στον αέρα με καραμπίνα.

Οι ληστές τράπηκαν για μια ακόμα φορά σε φυγή. Ο 25χρονος γιος όμως της γυναίκας που απείλησαν στο προηγούμενο σπίτι, βγήκε στον δρόμο, είδε δύο άτομα να τρέχουν και τους καταδίωξε πυροβολώντας με καραμπίνα, με αποτέλεσμα να τραυματίσει θανάσιμα έναν 43χρονο Αλβανό, ενώ ένας ακόμα ομοεθνής του συνελήφθη από αστυνομικούς και κρατείται. Ο 25χρονος Έλληνας παραδόθηκε και αυτός στην Αστυνομία.

Από την Ασφάλεια διενεργείται προανάκριση για να ξεκαθαριστεί πλήρως η υπόθεση. Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν δύο μήνες το σπίτι της οικογένειας είχε μπει και πάλι στο στόχαστρο ληστών.

Όπως λένε κάτοικοι που γνωρίζουν την οικογένεια, λένε πως ο 25χρονος είναι φοιτητής που εργάζεται στο εστιατόριο του πατέρα του στην πλατεία της περιοχής. Ο ίδιος, όπως δήλωσε ο δικηγόρος του, είναι συγκλονισμένος και δεν μπορεί να πιστέψει πως αφαίρεσε μια ανθρώπινη ζωή.

Η δημοτική αρχή στο πλευρό του 25χρονου δράστη

Την πρόθεση του Δήμου Παιανίας να υπερασπιστεί τον 25χρονο που τα ξημερώματα πυροβόλησε και σκότωσε έναν 43χρονο αλβανικής καταγωγής, που ενδέχεται να είχε διαρρήξει το σπίτι του νωρίτερα μαζί με δύο συνεργούς, εξέφρασε ο δήμαρχος της περιοχής Γ. Δάβαρης, σε δηλώσεις του το πρωί της Πέμπτης στον Βήμα 99,5.

«Όλη η κοινωνία της Παιανίας θα βρεθεί δίπλα στον νεαρό, στον συμπατριώτη μας και φίλο μας» δήλωσε ο κ. Δάβαρης, επισημαίνοντας μάλιστα ότι σε αυτή την κίνηση στήριξης «ο Δήμος θα είναι πρωτοστάτης σε έναν άνθρωπο ο οποίος επί ένα τέταρτο είδε τη μητέρα του να έχει ένα μαχαίρι στο λαιμό».

«Η δημοτική αρχή θα βρεθεί στο πλευρό του για τον εξής λόγο: γιατί εμείς τυχαίνει να γνωρίζουμε την κοινωνία μας, τυχαίνει να γνωρίζουμε την οικογένεια, τυχαίνει να γνωρίζουμε τους ανθρώπους και το υψηλό ποιόν του παιδιού αυτού» συνέχισε.

πηγή:newpost.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ