2012-06-07 23:38:13
Φωτογραφία για Κλειστά χαρτιά από Σάντος
Οικογενειακό διπλό περιλάμβανε η τελευταία προπόνηση της Εθνικής πριν τον αυριανό αγώνα με την Πολωνία. Διπλό, στο οποίο ο Φερνάντο Σάντος χρησιμοποίησε «ανακατεμένους» τους παίκτες, είτε γιατί δεν θέλησε να αποκαλύψει τα πλάνα του ενόψει πρεμιέρας, είτε γιατί έχει καταλήξει στο ποιοι θα ξεκινήσουν και δεν είχε ανάγκη από δοκιμές. Ο Πορτογάλος, μάλιστα, δεν ακολούθησε τους κανόνες της UEFA που προβλέπουν ότι οι προπονήσεις θα είναι ανοικτές για τον Τύπο μόνο στο πρώτο τέταρτο, επιτρέποντας την παρουσία των δημοσιογράφων στο γήπεδο ως το τέλος του προγράμματος.

Χαρακτηριστικό για το πόσο μπερδεμένες ήταν οι ενδεκάδες στο δίτερμα είναι και το γεγονός ότι στη μια ομάδα ο Μάκος χρησιμοποιήθηκε σε ρόλο αριστερού αμυντικού και στην άλλη ο Μαλεζάς στο δεξί άκρο της άμυνας.

Για την ιστορία, πάντως, οι «κίτρινοι» επικράτησαν των «μπλε» με 3-2, με τον Μήτρογλου να σκοράρει δύο φορές με πέναλτι για τους νικητές και τον Σαλπιγγίδη άλλη μια, ενώ για τους χαμένους τα γκολ πέτυχαν οι Τζαβέλλας και Γκέκας.

ΚΙΤΡΙΝΟΙ: Σηφάκης, Τοροσίδης, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Κατσουράνης, Μάκος, Φωτάκης, Νίνης, Σαμαράς, Λύμπερόπουλος, Σαλπιγγίδης, Μήτρογλου.

ΜΠΛΕ: Τζόρβας (Χαλκιάς), Χολέμπας, Παπασταθόπουλος, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Μαλεζάς, Τζαβέλλας, Μανιάτης, Φορτούνης, Φετφατζίδης, Καραγκούνης, Γκέκας.
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ