2018-10-31 20:27:49
Φωτογραφία για Το παλαιότερο μολύβι της Apple δεν είναι συμβατό με το νέο iPad Pro
Το νέο iPad Pro έλαβε μια θύρα USB-C, αλλά έχασε την υποστήριξη για το παλιό μολύβι της Apple. Αυτό αναφερει σήμερα η έκδοση του The Verge.

Στις 30 Οκτωβρίου η Apple ανακοίνωσε την τρίτη γενιά των iPad Pro και το μολύβι της Apple το smart pencil σε παρουσίαση στο Μπρούκλιν.

Το νέο ταπλετ έχει ξεφορτωθεί τα επιπλέον καλώδια και φορτίζει τώρα ασύρματα χρησιμοποιώντας την μαγνητική βάση. Αυτό το βήμα λήφθηκε, επειδή αντί για το παλιό Lightning, τα νεα δισκία ήταν εφοδιασμένα με υποδοχή USB-C.

Η προ τελευταία γενιά των Apple Pencil φορτίζονται μόνο μέσω της θύρας Lightning. Κατά συνέπεια, το μολύβι στο iPad δεν μπορεί να συνδεθεί. Φαίνεται ότι η συσκευή μπορεί ακόμα να φορτιστεί μέσω USB και να συγχρονιστεί με το νέο iPad μέσω Bluetooth, ωστόσο ο επίσημος ιστότοπος της εταιρείας παραθέτει τις συσκευές που είναι συμβατές με το παλιό μολύβι της Apple και το iPad Pro 2018 δεν σε αυτά.

Το κόστος του νέου μολυβιού της Apple είναι στα 129 δολάρια. Όταν παραγγέλνετε online, μπορείτε επησεις να κάνετε χάραξη με λέιζερ δωρεάν.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ