2012-06-08 09:59:02
Φωτογραφία για Καρατζαφέρης: Αυτή είναι η Χρυσή Αυγή!
«Κομματική συμμορία που προσπαθεί να ευτελίσει έναν ολόκληρο κόσμο», χαρακτήρισε την Χρυσή Αυγή ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης σε δηλώσεις του αναφερόμενος στο πρωινό περιστατικό βιαιοπραγίας σε βάρος των κυριών Κανέλλη και Δούρου, από τον υποψήφιο βουλευτή της Χ.Α. Ηλία Κασιδιάρη.

Ο κ. Καρατζαφέρης μιλώντας σε ραδιοσταθμό κάλεσε το ΕΣΡ να αναλάβει «τις δέουσες αποφάσεις» και δήλωσε «αγανακτισμένος» και στεναχωρημένος», επειδή, όπως είπε, προσπάθησε ο ίδιος επί μια δεκαετία για να δώσει «αξιοπρέπεια, εκτίμηση και σεβασμό στον πατριωτικό χώρο, ο οποίος λοιδορείτο», ενώ κάλεσε τους Έλληνες πολίτες να συνειδητοποιήσουν «ότι αυτή είναι η Χρυσή Αυγή».

Σύμφωνα με τον κ. Καρατζαφέρη, «έπεσαν οι μάσκες», και πρέπει «όλοι να αντιληφθούν το μήνυμα ότι δεν μπορεί να επιτρέψουμε στη Δημοκρατία, τέτοια φασιστοειδή να ορθώνονται, να χτυπάνε και να προκαλούν δημόσια».

Υποστήριξε ότι το επεισόδιο «δεν ήταν μια έξαψη του κ. Κασιδιάρη» αλλά προμελετημένο, «ένα στημένο επεισόδιο, για να δείξει τη μαγκιά ότι «εμείς καθαρίζουμε τους απέναντι, τους κομμουνιστές, κλπ».

Αποκάλεσε τη Χρυσή Αυγή «μόρφωμα ναζιστών» και είπε ότι δεν είναι αυτός ο πατριωτικός χώρος.

«Έπεσαν τελικά οι μάσκες και αποκαλύφτηκε η πραγματική τους ταυτότητα. Τώρα ο κόσμος ξέρει τι θα ψηφίσει. Δεν πρέπει να επιτρέψουμε να επωασθούν αυτές οι ενέργειες», είπε και πρόσθεσε ότι «είναι εγκληματικά λάθη και ενέργειες που δεν πρέπει να επιτρέψουμε να επωασθούν και να συνεχιστούν. Γιατί αν φέρονται τώρα με αυτό τον τρόπο, φανταστείτε τι θα συμβεί και θα γίνει αύριο στο ναό της Δημοκρατίας. Σε κάθε διαφορά απόψεων και θέσεων στο Κοινοβούλιο, θα πέφτουν γροθιές και θα ζούμε επεισόδια βίας και χειροδικίας».
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ