2018-12-05 10:20:30
Φωτογραφία για Γιώργος Μαυρίδης: Το απίστευτο ξέσπασμα του για όλα: Η τηλεθέαση του Beat Buzzer, η Νικολέττα Ράλλη και το Survivor
Ο Γιώργος Μαυρίδης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή "The 2Night Show" και "ξέσπασε" για όλα!

-- H φωτογραφία με τη Νικολέττα Ράλλη και τα σχόλια «Πριν ανεβάσω τη φωτογραφία μας είχαν τραβήξει στο αεροδρόμιο και βγήκε σε ένα περιοδικό. Μπορεί εκείνη τη στιγμή να σου δημιουργήσει πρόβλημα, εμένα προσωπικά ευτυχώς τίποτα. Αλλά μπορεί η κοπέλα που είσαι να έχει κάποιο πρόβλημα, να έχει ο πατέρας της, η μητέρα της. Από τη στιγμή που ανέβασα τη φωτογραφία, ησύχασε το κεφάλι μου γιατί σταμάτησαν όλοι να ασχολούνται. Όσο δεν έδινα αναφορά ήμουν ο περίεργος, με τον σκύλο… Με το που μαθαίνεται κάτι, “στημένο είναι” δεν ικανοποιείται με τίποτα ο άλλος. Με το που την ανεβάζω, “ξεπουλάει τη σχέση του”… Ε, άντε στο διάολο όλοι μαζί…», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Μαυρίδης.

-- O "πόλεμος" που δέχεται το "Beat Buzzer"...

«Μου αρέσει πάρα πολύ. Τη θεωρώ μια πολύ ανάλαφρη, χιουμοριστική εκπομπή, νεανική
. Ήθελα να περάσω ένα μήνυμα στον κόσμο: Ότι τελειώνοντας το κάθε επεισόδιο, που κάνουμε πλάκα και τσαλακώνονται όλοι, να προσπαθούμε μέσα από την τηλεόραση να βοηθάμε όχι μόνο Χριστούγεννα και Πάσχα. Ήθελα να δώσω μια άμεση λύση με το application. […] Τώρα με τα νούμερα δεν έχουμε βρει την ταυτότητα μας. Κάναμε πρεμιέρα με 17%, με ένα άλλο επεισόδιο που ήρθε η Νικολέττα κάναμε 15%, κάποια άλλα ήταν πολύ κακά, κάναμε 6%. Το θέμα είναι πως η τηλεόραση δεν έχει υπομονή. Έχει γίνει τόσο γρήγορη, τόσο έντονη που σε τρώνε» δήλωσε ο Γιώργος Μαυρίδης.

Μάλιστα, ο ίδιος συνέχισε: «Παίζει και τόσο ψέμα, τόση δολοπλοκία. Παίζει η εκπομπή, κάνει 17%. Η άλλη μέρα ήταν απλά μία Τετάρτη, δεν έτρεχε τίποτα. Την επόμενη εβδομάδα πέφτουμε πάνω στην πρεμιέρα του “Voice”, μιλάμε για μεγαθήρια, υπερπαραγωγές. Κάνουμε 8,5%. Ξεσπαθώσανε, δεν άφησαν site που να μην με δηλώσουν κατεστραμμένο, κομμένο... Και τι εκπομπή κάνω; Κράζω κανένα; Μια χιουμοριστική εκπομπή κάνω για να βοηθήσουμε κάποια ιδρύματα! Το δέχομαι όμως. Βγαίνει μετά η άλλη και γράφει “Κόβεται στα 3 επεισόδια”. Κάτσε ρε κοπελιά, κάτσε! Καταρχήν κάνω μια εξωτερική παραγωγή. Δηλαδή πάω βρίσκω τους χορηγούς, βρίσκω και ένα κανάλι και του λέω “Έχω αυτή την ιδέα, αυτούς τους χορηγούς, τι τηλεοπτικό χρόνο μου δίνεις; Αυτό είναι το budget μου, πάρτο”. Όταν βγαίνεις και λες πως στα 3 πρώτα επεισόδια κόβεται, επειδή είσαι άσχετος ή θέλεις απλά να το κάνεις, εκείνη τη στιγμή μου δημιουργείς ένα πρόβλημα. Ξέρεις ποιο; Όταν βλέπεις στα τρία επεισόδια πως κόβεται κάτι, δημιουργείς μια αίσθηση στον τηλεθεατή που λέει “Τι να το δω μωρέ; Αφού κομμένο είναι”. Γιατί ρε φίλε; Και άντε εμένα μπορεί να μη με γουστάρεις. Αυτή η εκπομπή στο τέλος σου δείχνει κάτι, ένα application που μοιράζει λεφτά στο “Χαμόγελο”, σε φιλοζωικές, σε παιδάκια... Εμένα πολεμάς; Οι άνθρωποι με πήραν τηλέφωνο και με ρωτούσαν να κοβόμαστε. Έχει αγριέψει πολύ η κατάσταση. Δεν έχει να κάνει με εμένα, έχει ξεφύγει η κατάσταση».

«Κάνω μία εκπομπή που γυρίζεται καλοκαίρι. Δίνω 13 επεισόδια, που είναι πολύ ωραία, γουστάραμε όλοι. Καταλαβαίνω όλοι αυτοί που γράφουν ότι δεν μπορεί να κοπεί η εκπομπή γιατί είναι έτσι το format, 13 επεισόδια και μετά συζητάς για το μέλλον. Και βγαίνει ο άλλος και λέει ότι κόβεται η εκπομπή που τελειώνει. Εντάξει ρε φίλε, σκίζω τα ρούχα μου. Αφού τελειώνει, πώς κόβεται; Δεν πήρε το πράσινο φως. Ποιος σου είπε ότι θα έπαιρνε το πράσινο φως; Ποιος σου είπε ότι θα έκανα εγώ χειμωνιάτικα γυρίσματα; Είχες κάποια πληροφορία; Αν την έχεις, πάρε με τηλέφωνο να σου πω αν ισχύει. Ας σκίσουμε τα πτυχία μας, κοροϊδευόμαστε. Θυμώνω με το ψέμα, όχι με την κριτική. Υπάρχει άνθρωπος που του αρέσει το ψέμα;» κατέληξε ο Γιώργος Μαυρίδης.

-- To "Survivor" και ο Σάκης Τανιμανίδης...

«Θα μπορούσε οποιοσδήποτε να πει κάτι από τη στιγμή που μπήκα στο Nomads σαν παίκτης. Είχα πάει να δώσω κάτι συνεντεύξεις για τον Δρόμο και όλοι οι δημοσιογράφοι μου έκαναν μία ερώτηση: “Γιατί αφού σε έκαναν πρόταση να παρουσιάσεις το Survivor, δεν το έκανες;”. Και τους λέω γιατί μου κάνετε αυτή την ερώτηση; Εκείνη τη στιγμή που κάναμε τη συνέντευξη, ο άνθρωπος παρουσίαζε το Survivor, οτιδήποτε πω είναι προσβλητικό προς τον άνθρωπο. Και μου πάει στην άλλη ερώτηση “θα το παρουσίαζες;”.

Κι εγώ επειδή είμαι λίγο παραπάνω αφελής και ειλικρινής είπα ότι όχι, δεν θα το παρουσίαζα. Όταν βγήκε αυτό το πράγμα φαινόμουν ότι είμαι υπερβολικός και γιατί το είπε αυτό… Το Survivor έκανε 60%, όταν έδωσα τη συνέντευξη δεν πρέπει καν να είχε ξεκινήσει και βγήκα εγώ ο κομπλεξικός. Γιατί έλεγαν ότι έκανα κωλοτούμπα; Είπα εγώ ποτέ δεν θα πήγαινα για παίκτης; Εγώ είπα ότι δεν θα το παρουσίαζα.

Έρχεται ο άλλος και σου λέει “εσύ έκραζες τον τάδε και τώρα πήγες παίκτης”. Προφανώς ο κόσμος δεν ήξερε για ποιον λόγο πήγα. Ζήτησα να μην μαθευτεί για να είμαστε δίκαιοι, να παίξουμε σωστά. Όλοι αυτοί που κράξανε, βγήκε κανείς να μου πει γιατί δεν πήρα έναν σκασμό λεφτά να πάω στο Nomads; Και έκανα εκπομπή με τους φίλους μου ξανά. Βγήκε ένας να μου πει μπράβο;», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Μαυρίδης.

http://www.tvnea.com
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ