2018-12-09 13:45:17
Φωτογραφία για Έρχεται απόψε στο OPEN ΤV και θα ταράξει την Prime-Time!
Έρχεται απόψε στο OPEN BEYOND TV και θα ανατρέψει τα δεδομένα της Prime-Time ζώνης!

Επιτέλους! Ο τελικός των τελικών για το παγκόσμιο ποδοσφαιρικό στερέωμα έρχεται στις οθόνες σας!

Αυτήν την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου στις 21.30 η Ρίβερ Πλέιτ και η Μπόκα Τζούνιορς συγκρούονται στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου της Μαδρίτης στο επικό Superclasico που θα μεταδώσει ζωντανά και αποκλειστικά το Open!

Με έπαθλο το ιερό δισκοπότηρο του Copa Libertadores, οι δύο πιο μισητοί αντίπαλοι στον κόσμο θα δώσουν μάχη μέχρις εσχάτων στην ιστορική ρεβάνς του συναρπαστικού 2-2 που απολαύσαμε στο ηφαίστειο του Μπομπονέρα.

Για πρώτη φορά στα χρονικά οι δύο ομάδες-θρύλοι της Λατινικής Αμερικής με τους εκατομμύρια φανατικούς οπαδούς σε κάθε γωνιά της υφηλίου, τίθενται αντιμέτωπες στον τελικό του «Τσάμπιονς Λιγκ» της Νότιας Αμερικής.

Η Μπόκα και η Ρίβερ ταξίδεψαν στην Ισπανία για να ζήσουν το όνειρο και να παίξουν έναν αγώνα δίχως αύριο τον οποίο θα προσφέρει σε όλους τους Έλληνες ελεύθερα και αποκλειστικά το Open.


Από τις 21.15 ο Μανώλης Σφακάκης και ο Γιώργος Τσαντάκης θα καλησπερίσουν τους τηλεθεατές και θα τους βάλουν στο κλίμα της τιτανομαχίας που περιμένει όλος ο πλανήτης.

To ποδοσφαιρικό κέντρο του κόσμου αυτήν την Κυριακή θα είναι το Σαντιάγκο Μπερναμπέου της Μαδρίτης! Συντονιστείτε από τις 21.15 στο Open και μη χάσετε στιγμή από μία μοναδική και ανεπανάληπτη ποδοσφαιρική εμπειρία!

Απόψε στις 21:15 στο OPEN TV!

http://www.tvnea.com
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
AVON SUPER SHOW στην Αρτέμιδα, 06.12.2018
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
AVON SUPER SHOW στην Αρτέμιδα, 06.12.2018
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ