2012-06-10 13:27:19
Φωτογραφία για Πώς θ' αντιμετωπίσει ο Αρναούτογλου τον Λιάγκα εάν βρεθούν αντιμέτωποι τηλεοπτικά;
O Γρηγόρης Αρναούτογλου είναι ένας παρουσιαστής με χιούμορ, επικοινωνιακός, που ξέρει να πλησιάζει τους ανθρώπους και να τους κάνει να αισθάνονται οικεία και στην τηλεοπτική ...του πορεία έχει κάνει πρωινό πρόγραμμα, έχει παρουσιάσει show και τηλεπαιχνίδια. Φέτος απολαμβάνει ξανά το ρεπορτάζ δρόμου και τη χαρά της επαφής που αυτό προσφέρει. Βρίσκεται σε μια ώριμη φάση, έχει κάνει την εσωτερική του αναζήτηση, έχει αποδεχτεί τον εαυτό του και τον έχει αγαπήσει.

Ο Γιώργος Λιάγκας συμπληρώνει δύο χρόνια στο Πρωινό του Mega και μαζί με τη Φαίη Σκορδά, έχουν σημειώσει πολύ μεγάλη επιτυχία. Έχει διαφορετικό background από το Γρηγόρη, μιας και στο παρελθόν παρουσίαζε το δελτίο του Star αλλά η μετακίνηση του στο Mega σηματόδησε τη μετάβασή του στα ψυχαγωγικά προγράμματα. Ως παρουσιαστής του πρωινού κάνει συχνά ερωτήσεις που προκαλούν ή καυστικά σχόλια και με τη Φαίη αλληλοσυμπληρώνονται καθώς εκείνη είναι πιο διακριτική και και ξέρει να κρατάει τις ισορροπίες.


Πώς βλέπει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου το ένδεχόμενο να βρεθεί τηλεοπτικά αντίπαλος με το Γιώργο Λιάγκα; Σε συνέντευξή του στο «Πρώτο Θέμα» ο Γρηγόρης απάντησε, σε αυτό και στο αν νιώθει αναταγωνιστικά απέναντι στο Γιώργο:

«Δεν μπορεί με όποιον άντρα κάνει ψυχαγωγικά προγράμματα να μπαίνω στη διαδικασία του ανταγωνισμού. Αν βρισκόμουν ποτέ, απέναντί του τηλεοπτικά, εκεί ναι, θα υπήρχε ανταγωνισμός, ακόμη κι αν ήμασταν οι καλύτεροι φίλοι. Ο τίτλος του παρουσιαστή δεν μπορεί από μόνος του να δημιουργεί ανταγωνισμό. Ο Γιώργος μου είναι συμπαθέστατος και τον εκτιμώ».
planet-greece
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΥΡΙΖΑ και Χρυσή Αυγή
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΣΥΡΙΖΑ και Χρυσή Αυγή
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ