2019-01-27 13:13:07
Φωτογραφία για Τη Δευτέρα η τελετή παράδοσης-παραλαβής στον νέο Α/ΓΕΕΘΑ Πτέραρχο (Ι) Χρ. Χριστοδούλου με…πρωτοτυπίες!
Τη Δευτέρα στις 12 το μεσημέρι πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων στον Πειραιά, όπως προβλέπεται από τη σχετική παράδοση και πρωτόκολλο, η τελετή παραδόσεως – παραλαβής καθηκόντων από τον νυν Υπουργό Εθνικής Αμύνης και μέχρι τις 14 Ιανουαρίου Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Ναύαρχο ε.α. Ευάγγελο Αποστολάκη στο νέο διάδοχό του Πτέραρχο (Ι) Χρήστο Χριστοδούλου, ο οποίος επελέγη με χθεσινή απόφαση του ΚΥΣΕΑ για να αντικαταστήσει τον Ναύαρχο και Υπουργό.

Αν «μπερδευτήκατε» λίγο δεν είστε ούτε οι μόνοι ούτε και οι πρώτοι, αφού κάτι τέτοιο να παραδίδει καθήκοντα στο νέο Α/ΓΕΕΘΑ ένας…πολίτης πλέον και μάλιστα προϊστάμενος υπουργός Εθνικής Αμύνης δεν έχει ξαναγίνει τουλάχιστον από τη μεταπολίτευση και μετά, και προσωπικώς πιστεύουμε ότι ούτε και πρόκειται να ξανασυμβεί τέτοιο πράγμα, αλλά ασφαλώς είναι κάτι νέο από πλευράς…εμπειρίας!

Σύμφωνα με τις ως τώρα πληροφορίες ο ΥΕΘΑ Ε. Αποστολάκης θα παρίσταται στην τελετή και θα παραδώσει καθήκοντα φορώντας κοστούμι ως πολίτης και όχι στολή καθώς έχει αποστρατευθεί από τις 14 Ιανουαρίου 2019, μετά από σχετική προηγούμενη απόφαση του ΚΥΣΕΑ!


Τέλος, σήμερα, ο ΥΕΘΑ Ε.Αποστολάκης παρέστη ως εκπρόσωπος της κυβερνήσεως σε εκδήλωση της κοπής πρωτοχρονιάτικης πίτας και βραβεύσεως αριστούχων μαθητών, της Ενώσεως Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού (ΕΑΑΣ), η οποία πραγματοποιήθηκε στη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων (ΛΑΕΔ), στην Αθήνα, παρουσία και του ΑΝΥΕΘΑ Παναγιώτη Ρήγα.

ΠΗΓΗ: http://newpost.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ