2019-02-20 19:46:54
Φωτογραφία για Ποια εγκληματικότητα; Το δελτία συμβάντων της ΕΛΑΣ είναι απείκασμα της κακοήθειας σε βάρος της - Πού έχουν δίκιο οι κακοποιοί
Εδώ και μήνες είναι η αλήθεια, παρακολουθούμε με δέος τα δελτία συμβάντος που δημοσιοποιεί καθημερινά η αστυνομία και διαπιστώνουμε ότι όταν η ηγεσία μιλά κι εγκαλεί τα

ΜΜΕ και τον πολίτη που φωνάζει για παραχάραξη της αλήθειας και δημιουργία τεχνητού κλίματος ανασφάλειας, έχουν δίκιο, μέσα αυτή καθεαυτή την αποτύπωση.

Βέβαια, η αλήθεια είναι πως βλέπουμε διαρκώς για συλλήψεις κακοποιών για διάφορα αδικήματα, χωρίς ποτέ όμως να καταγράφονται στα σχετικά δελτία η διάπραξη τους, με συνέπεια και με βάση αυτή τη λογική, οι συλληφθέντες θα μπορούν να ... "αντεγκαλέσουν" την ηγεσία για εμπάθεια και στημένες υποθέσεις, δεδομένου ότι κατηγορούνται για αδικήματα που δεν καταγράφονται ως συντελεσμένα.

Σε κάθε περίπτωση κάποιος δουλεύει κάποιους. Ή η αστυνομία όταν συλλαμβάνει ή η αστυνομία όταν επιχειρεί να μας πείσει ότι δεν υπάρχει εγκληματικότητα.

Άσε δε που προ κρίσεων, σχεδόν το σύνολο των αστυνομικών διευθύνσεων έστελναν καθημερινά δελτία ενημέρωσης στο αρχηγείο, με ΜΗΔΕΝ κλοπές και ληστείες.

του Γιώργου Καραϊβάζ
_
bloko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Doomed Star Eta Carinae
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Doomed Star Eta Carinae
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ