2019-03-14 10:46:59
Φωτογραφία για Κατάμεστο το γήπεδο του Πανελληνίου στην Αθήνα, από κόσμο στην εκδήλωση του ΜΑΡΙΟΥ ΣΑΛΜΑ 20 Χρόνια Μαζί | ΦΩΤΟ
             Σε ένα κατάμεστο από κόσμο γήπεδο, του Πανελληνίου στην Αθήνα, πραγματοποίησε ο βουλευτής της ΝΔ και πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας Μάριος Σαλμάς, την εκδήλωση "20 Χρόνια Μαζί", χθες Τετάρτη 13 Μαρτίου 2019. 

      Με τα θερμότερα λόγια για το έργο του Μάριου Σαλμά μίλησαν ο νυν δήμαρχος Αμαρουσίου και πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γιώργος Πατούλης, που είναι υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής και ο βουλευτής και αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης....        Τον λόγο πήρε ο Μάριος Σαλμάς ο οποίος ευχαρίστησε όλους όσους παραβρέθηκαν στην εκδήλωση, επέκρινε την Κυβέρνηση και προέταξε το έργο του κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στις μεταρρυθμίσεις που πραγματοποιήθηκαν, ώστε η χώρα να βγει από το αδιέξοδο. Ιδιαίτερη ήταν η αναφορά του στο σημαντικό έργο που επιτεύχθηκε στο Υπουργείο Υγείας όπως οι μειώσεις δαπανών, η μείωση στις τιμές των φαρμάκων και ο εξορθολογισμός του τομέα της δημόσιας Υγείας.

         Στο κατάμεστο γήπεδο, παρέστησαν μεταξύ άλλων υπουργοί, βουλευτές, στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης, ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου, ο Δήμαρχος Μεσολογγίου Νίκος Καραπάνος, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης, υποψήφιοι δήμαρχοι, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, κ.α.
ximeronews
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ