2012-06-11 20:00:56
Φωτογραφία για Μια ανάσα από το Παρίσι και την Παρί ο Τιάγκο Σίλβα!
Η Παρί Σεν Ζερμέν ανέβασε την προσφορά της στα 50.000.000 ευρώ και ο Τιάγκο Σίλβα αναμένεται μέχρι την Τετάρτη να γίνει επίσημα δικός της, αποκαλύπτουν γαλλικά ΜΜΕ!

Ο Αντριάνο Γκαλιάνι είχε ξεκαθαρίσει πως Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς και Τιάγκο Σίλβα είναι οι δύο παίκτες που δεν φεύγουν σε καμία περίπτωση από τη Μίλαν και είχε μάλιστα απορρίψει πρόταση 40.000.000 ευρώ της Παρί την περασμένη εβδομάδα για τον Βραζιλιάνο όμως τώρα τα πράγματα φαίνεται πως παίρνουν διαφορετική τροπή.

Ο λόγος για τον Τιάγκο Σίλβα, με δύο έγκυρα γαλλικά μέσα, τις εφημερίδες "Equipe" και "Le Parisien", να υποστηρίζουν μέσω των ιστοσελίδων τους (επικαλούμενες πηγές μέσα από την Παρί) ότι οι δύο ομάδες συμφώνησαν με ένα ποσό κοντά στα 50.000.000 ευρώ και ότι ο Σίλβα θα έχει υπογράψει συμβόλαιο με τους Παριζιάνους μέχρι την Τετάρτη!

"Ο Τιάγκο Σίλβα είναι στο δρόμο για Παρίσι. Ίσως και την Τετάρτη η Παρί να επισημοποιήσει την απόκτηση του Βραζιλιάνου αμυντικού, που θα είναι το δεύτερο μεταγραφικό απόκτημα μετά τον Λαβέτσι", αναφέρει χαρακτηριστικά η "Equipe", την ώρα που η "Le Parisien" υποστηρίζει:


"Ο Τιάγκο έφτασε το πρωί της Τρίτης στο Παρίσι, αφήνοντας την αποστολή της  Βραζιλίας μετά το φιλικό Αργεντινή-Βραζιλία, συνοδευόμενος από το μάνατζέρ του.

Τώρα πλέον η μεταγραφή του στην Παρί Σεν Ζερμέν πρέπει να θεωρείται θέμα χρόνου.

Ο Τιάγκο θα πρέπει να διευθετήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες του συμβολάιου του με το σύλλογο και να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις (Τρίτη ή Τετάρτη) για να υπογράψει κατόπιν συμβόλαιο με την Παρί την Τετάρτη".

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ