2012-06-11 20:25:31
Φωτογραφία για ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ... ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ Δ.Σ. ΤΗΣ SUPER LEAGUE
Ολοκληρώθηκε το διοικητικό συμβούλιο της Superleague, χωρίς να παρθεί κάποια απόφαση για το θέμα των έξι ομάδων που δεν πήραν άδεια συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα από την Επιτροπή Αδειοδότησης.

Αυτό που αποφασίστηκε είναι ότι το θέμα θα συζητηθεί εκ νέου σε γενική συνέλευση της Λίγκας, η οποία θα συγκληθεί μέσα στις επόμενες ημέρες, ύστερα από πρόταση του Γιώργου Μποροβήλου.

Πάντως, συζητήθηκε ακόμη και αύξηση των ομάδων σε 19, αλλά η συγκεκριμένη πρόταση φαίνεται να «σκαλώνει» στο γεγονός ότι, αν υλοποιηθεί, θα μειωθεί σημαντικά η... «πίτα» για τις υπόλοιπες, ενώ θα πρέπει να γίνει δεκτή τόσο από τη γενική συνέλευση της ΕΠΟ, όσο και από το συνδρομητικό που έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα.

Η πρόταση, μάλιστα, εξειδικεύθηκε ακόμη περισσότερο, αφού όσοι την κατέθεσαν τόνισαν ότι για να αυξηθούν οι ομάδες, μπορούν οι τρεις που υποβιβάστηκαν (Εργοτέλης, Παναιτωλικός και Δόξα) να παραμείνουν και να ανέβουν κανονικά οι τρεις από τη Football League.


Η πρόταση ίσως συζητηθεί και πάλι στη γενική συνέλευση, ενώ θα τεθεί προς συζήτηση και το ενδεχόμενο να ισχύσει από την επόμενη αγωνιστική περίοδο, δηλαδή τη σεζόν 2013-14.

Μετά το τέλος του συμβολαίου εκδόθηκε και ανακοίνωση που αναφέρει:

«Κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου αποφασίστηκε όπως συγκληθεί εντός των επόμενων ημερών έκτακτη Γενική Συνέλευση, με απόφαση του αναπληρωτή προέδρου του Δ.Σ., η οποία θα αποφανθεί επί συγκεκριμένων εισηγήσεων για ζητήματα που συζητήθηκαν κατά το σημερινό Δ.Σ.».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ