2012-06-11 20:26:26
Φωτογραφία για Είμαι περήφανη που υπερασπίστηκα τη συνάδελφο
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΦΗΣΕΙ ΚΑΝΑΛΙ

Την δική της άποψη κατέθεσε για το επεισόδιο με τον Ηλία Κασιδιάρη καλεσμένη στην εκπομπή « Μεσημεριανή Μελέτη» η Λιάνα Κανέλλη. Δείχνοντας τις μελανιές που έχει στα χέρια της από τη προσπάθεια της να αμυνθεί εξήγησε γιατί δεν κατέθεσε μήνυση εναντίον του κ. Κασιδιάρη :«δεν έχω να πω τίποτα ,είναι εκτός νομικής λογικής» και συμπλήρωσε «το τραύμα είναι πολύ μεγαλύτερο. Δεν είναι σε μένα δεν είναι προσωπικό».

Αναφερόμενη σε όσους δεν καταδίκασαν την πράξη ανέφερε: «η απελπισία και η οργή είναι κακοί σύμβουλοι. Υπάρχει μερίδα που μπορεί να ηδονίζεται να βλέπει αυτό το πράγμα. Έχει μέσα της αγανάκτηση για τη φτώχια της, για τη δυστυχία της και εκεί ψαρεύει ο φασισμός».

Τέλος σε έντονο τόνο η κ. Κανέλλη δήλωσε: «Είμαι περήφανη για την αξιοπρέπεια, την ψυχραιμία και την κίνηση μου να υπερασπιστώ στοιχειωδώς τη συνάδελφο» και συνέχισε: « ανήκω στη σπανιότατη κατηγορία που αν στη θέση της κ.Δούρου ήταν ο Ηλίας θα έκανα ακριβώς το ίδιο πράγμα .Έτσι με έχει μάθει το σπίτι μου. Αν αυτό κόστισε δυο μελανιές ,χαλάλι!»

Δείτε το βίντεο
TreloKouneli
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Όμορφο ποδόσφαιρο και νικη
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
"Όμορφο ποδόσφαιρο και νικη"
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ