2019-04-17 19:10:49
Φωτογραφία για Οριστικά στον Ολυμπιακό το ντέρμπι...
...και αφαίρεση 5 βαθμών από τον Παναθηναϊκό Δεκτή έκανε την έφεση της ΠΑΕ Ολυμπιακός κατά της πρωτόδικης απόφασης περί συνέχισης του επεισοδιακού...

ντέρμπι των «αιωνίων» στο ΟΑΚΑ απ' τη στιγμή της διακοπής του, η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, που κατακύρωσε την Τετάρτη το ματς υπέρ των «ερυθρόλευκων» και ταυτόχρονα αφαίρεσε συνολικά πέντε βαθμούς (-5) από τον Παναθηναϊκό.

Οι μείον τρεις βαθμοί (-3) ήταν δεδομένοι μετά την πρωτόδικη απόφαση λόγω των επεισοδίων στον περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ και για αυτό άλλωστε δεν είχε γίνει έφεση από την πλευρά του «τριφυλλιού», οπότε μετά την επιμέτρηση της ποινής για την διακοπή του αγώνα με υπαιτιότητα του Παναθηναϊκού αποφασίστηκε από το «τριφύλλι» να αφαιρεθούν συνολικά πέντε βαθμοί (-5).

Να σημειωθεί ότι η ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να προσφύγει στο Διαιτητικό Δικαστήριο και άρα η εξέλιξη αυτή πρέπει να θεωρείται οριστική.

Ως εκ τούτου, ο μεν Ολυμπιακός πηγαίνει στους 69 βαθμούς, παραμένοντας στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας, ο δε Παναθηναϊκός στους 33 βαθμούς και στην ένατη θέση.

Οι «πράσινοι» πάντως δεν έχουν κίνδυνο να υποβιβασθούν, καθώς έχουν καλύτερη διαφορά τερμάτων από τον ΠΑΣ Γιάννινα και μαθηματικά μπορούν να τους περάσει μόνο ένας εκ των ΟΦΗ ή Αστέρα Τρίπολης που αγωνίζεται μεταξύ τους την Κυριακή.
efsyn.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ