2012-06-13 08:38:31
Φωτογραφία για ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΜΕΛΜΠΕΡΓΚ
Την τελευταία του κίνηση για την παραμονή του Όλοφ Μέλμπεργκ στον Ολυμπιακό αναμένεται να κάνει μέσα στις επόμενες μέρες ο πρόεδρος των ερυθρόλευκων, Βαγγέλης Μαρινάκης, ανεβάζοντας την προσφορά στον Σουηδό αμυντικό, σύμφωνα με την εφημερίδα «Πρωταθλητής».

Ο ισχυρός άνδρας της ερυθρόλευκης ΠΑΕ δεν έχει κάνει ακόμα την τελευταία του κίνηση στις διαπραγματεύσεις και σκέφτεται να κάνει την υπέρβαση, ανεβάζοντας την προσφορά στον διεθνή Σουηδό, τον οποίο θεωρεί ως ένα από τα βασικά «γρανάζια» στη… μηχανή της ομάδας.

Η πρόταση του Ολυμπιακού στον Μέλμπεργκ είναι 970.000 ευρώ «καθαρά» συν μπόνους συμμετοχών και κατάκτησης τίτλων ύψους 400.00 ευρώ με την εφορία πληρωμένη από το σύλλογο για συμβόλαιο ενός έτους, ωστόσο, η διαφορά που χωρίζει τις δύο πλευρές είναι γύρω στα 300.000 ευρώ.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, την Τρίτη (12/6) υπήρξε μια νέα επαφή του Ολυμπιακού με τον Όλοφ Μέλμπεργκ και ο παίκτης εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει στο Λιμάνι, χωρίς ωστόσο να το έχει αποφασίσει, ενώ και οι ερυθρόλευκοι τόνισαν στον διεθνή ποδοσφαιριστή πως θέλουν να τον διατηρήσουν στην ομάδα τους για έναν ακόμα χρόνο.


Για τον λόγο αυτό, ο Βαγγέλης Μαρινάκης, σκέφτεται να βελτιώσει την πρόταση κατά 200.000 ευρώ, ένα ποσό το οποίο μπορεί να αποδειχθεί αρκετό και ο Σουηδός αμυντικός να συνεχίσει στους νταμπλούχους Ελλάδας για έναν ακόμα χρόνο.

Όμως, στον Ολυμπιακό έχουν ήδη ξεκινήσει να σχεδιάζουν την επόμενη… μέρα, σε περίπτωση που ο Όλοφ Μέλμπεργκ απαντήσει αρνητικά στην πρόταση του συλλόγου. Η… εναλλακτική των ερυθρόλευκων είναι Κάρλος Κουεγιάρ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Άστον Βίλα και έχει σχεδόν το ίδιο κασέ με τον Μέλμπεργκ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ