2019-07-20 09:35:38
Φωτογραφία για Παναγιώτα Βλαντή: Δεν μπορώ να λειτουργήσω σε one nigh stand.
Η αγαπημένη ηθοποιός ανέφερε επίσης αν είναι από τις παραδοσιακές γυναίκες που ταυτίζουν το σεξ με την αγάπη, ενώ σχολίασε αν είναι αδιάκριτο να ρωτάς κάποια γυναίκα ή άντρα πότε θα κάνει παιδί και πότε θα παντρευτεί  Είσαι από τις παραδοσιακές γυναίκες που ταυτίζουν το σεξ με την αγάπη;

 «Παραδοσιακό είναι να θες να κάνεις σεξ με έναν άνθρωπο που είσαι ερωτευμένος; Αν με ρωτάς, αυτό κάνω αλλά δεν είναι παραδοσιακό αυτό. Όταν είσαι ερωτευμένη με κάποιον θες να είσαι μαζί του ερωτικά. Όταν δεν είσαι ερωτευμένος πως γίνεται; One night stand εννοείς; Αυτό δεν το έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου. Δεν σημαίνει ότι όσους το κάνουν τους κατηγορώ, λειτουργούν έτσι, εγώ δεν λειτουργώ έτσι».

 Ποια είναι η «10η εντολή σου»;

 «Ο σεβασμός. Να σέβεται τον άλλον που έχεις δίπλα σου, είτε είναι ερωτική σχέση, είτε είναι φιλική, είτε οικογενειακή. Να σεβόμαστε και να ξέρουμε που αρχίζουν τα δικά μας και τα που τα δικά του όρια».


 Πώς ερωτεύεσαι και ποιους άνδρες;

 «Είναι πραγματικά το πώς είσαι στο χώρο με τον άλλον και πως νιώθεις με τον άλλον. Δεν μπορώ να στο εξηγήσω, είναι μια αίσθηση όλο αυτό και οι αισθήσεις δεν εξηγούνται. Ο έρωτας είναι μια αίσθηση που δεν μπορώ να τη μεταφέρω. Μπορεί να ερωτευτώ κάτι σε έναν άλλον, που να λες αποκλείεται. Με το «αποκλείεται» εννοώ να μην ταιριάζει μαζί μου και να το ανακαλύψω αργότερα. Έχεις ένα ένστικτο όταν βλέπεις τον άλλον, κάτι συμβαίνει. Κάτι νιώθει, έναν κόμπο στο στομάχι. Δεν μπορώ να σου πω ότι πρέπει να είναι ψηλός, κοντός, χονδρός, αδύνατος. Είναι η ατμόσφαιρα που υπάρχει ανάμεσα σε δυο ανθρώπους και αυτό που εκείνοι επικοινωνούν εκείνη τη στιγμή».

 Δεν είναι αδιάκριτο να ρωτάς κάποια γυναίκα ή άντρα πότε θα κάνει παιδί και πότε θα παντρευτεί;

 «Το κάνουν οι δημοσιογράφοι αυτό και το κάνουν και στις οικογένειες. «Εσύ πότε θα παντρευτείς» που λένε στα σόγια που συναντιούνται μία στο τόσο «Α, δεν παντρεύτηκες; Α, δεν έκανες παιδί ε;». Είναι πάρα πολύ άσχημο και αγενές. Κάποιοι δεν το καταλαβαίνουν αλλά σε δημοσιογράφους που ρωτάνε τραγουδίστριες ηθοποιούς, δημόσια πρόσωπα για αυτό, το θεωρώ αγένεια», είπε στο Grande.

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ