2012-06-15 13:35:02
Φωτογραφία για Αναγνώστης παρακινεί να σκεφτούμε το μέλλον των παιδιών και μετά να ψηφίσουμε
Είμαι και εγώ ένας από τα εκατομμύρια γονείς οι οποίοι κοιτώντας τα παιδιά του το βράδυ, νοιώθει τύψεις για τον κόσμο που τα έφερε να ζήσουν.

Ένας γονιός ο οποίος, ευτυχώς ακόμα μπορεί και τους προσφέρει τα βασικά αλλά και κάτι παραπάνω. Ένας γονιός όμως σφόδρα τρομοκρατημένος ο οποίος διάβασε το πρωί το περιστατικό, ένα ακόμα, με το παιδάκι που λιποθύμησε ή με την κυρία που έκλεψε γάλα για να ταΐσει τα δικά της παιδιά. Και ήρθα στη θέση τους. Και μετά διάβασα τις τελευταίες δημοσκοπήσεις. Και αγανάκτησα. Και τρελάθηκα. Δηλαδή πόσο στημένες μπορεί να είναι; Σίγουρα θα έχουν κάποια δόση αλήθειας. Δηλαδή υπάρχουν ακόμα γονείς που διαβάζουν όλα αυτά και πάλι θα ψηφίσουν αυτούς που κατάντησαν τον περήφανο αυτό λαό σε τέτοια ξεφτίλα. Να πεινούν και να λιποθυμούν τα παιδιά μας και να τους επιβραβεύουμε για αυτό; Τελικά οι προδότες του Έθνους δεν είναι μόνο οι προσκυνημένοι, και πουλημένοι δωσίλογοι πολιτικοί.είστε και όλοι εσείς που θα τους δώσετε για τη δυνατότητα να ολοκληρώσουν το ξεπούλημα και τη διάλυση της πατρίδας μας
. Για το λόγο αυτό θα ήθελα να απευθύνω μία παράκληση. Το βράδυ του Σαββάτου μόλις βάλετε τα παιδιά σας για ύπνο και όλα ηρεμήσουν στο σπίτι καθίστε λίγο μαζί τους, δίπλα τους και παρατηρήστε πόσο ήρεμα είναι. Ύστερα φέρτε στο μυαλό σας το παιδάκι που λιποθύμησε από την ασιτία και που είχε ζητήσει λίγο ψωμί με μαρμελάδα. Το πρωί που θα πάτε να ψηφίσετε ίσως κάτι να έχει αλλάξει μέσα σας. Αλλιώς ζήστε με τις τύψεις σας. Γιατί τα δικά σας, τα δικά μας παιδιά θα είναι τα επόμενα. Και από τη Δευτέρα το πρωί θα είστε εχθροί μου. Κάτι σαν τους Γερμανοτσολιάδες της κατοχής.

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ