2019-08-28 17:35:58
Φωτογραφία για Τα ακουστικά της Samsung είναι πολύ καλύτερα από τα AirPods σύμφωνα με τους καταναλωτές
Τα AirPods κυριαρχούν στην κατηγορία των ασύρματων ακουστικών Bluetooth. Μπορεί να μην είναι τα καλύτερα, αλλά ο παράγοντας ευκολία που προσφέρουν είναι ένα ατού που ξεπερνά όλα τα άλλα θέματα.  

Οι Consumer Reports, ωστόσο, έχουν διαπιστώσει στη σύγκρισή τους ότι τα Galaxy Buds της Samsung είναι καλύτερα από τα AirPods της Apple.

Οι Galaxy Buds κυκλοφορήσαν νωρίτερα φέτος από τη Samsung. Ενώ έχουν κάνει σχετικά καλές πωλήσεις και αυτό έχει να κάνει περισσότερο με τη χαμηλή τιμή τους σε σύγκριση με άλλες προσφορές στην αγορά.

Σύμφωνα με τις Αναφορές των Καταναλωτών, τα Galaxy Buds "ακούγονται καλύτερα από τα AirPods" και είναι επίσης τα καλύτερα ακουστικά Bluetooth που έχουν δοκιμαστεί.

Το αδύναμο σημείο είναι το μπάσο στα Airpods κάτι που στα ακουστικά της Sasmusng είναι αρκετά πιο πλούσιο.

Ένα πράγμα που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι οι αναφορές των καταναλωτών ήταν για το ότι εξέτασαν τα ακουστικά Bluetooth μόνο για την ποιότητα μουσικής. Δεν τα έλεγξαν για την ποιότητα των κλήσεων, όπου τα AirPod έχουν πλεονέκτημα. Αναγνώρισαν τον παράγοντα ευκολίας με τα AirPods να είναι αυτά που τραβάνε τους καταναλωτές προς το σκοπό αυτό.

Τα ακουστικά της Samsung θα τα βρείτε από 127 δολαρια έναντι της Apple που κοστίζουν από 159 δολαρια.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ