2019-08-31 22:27:06
Φωτογραφία για H συγκινητική διαφήμιση για την ιστορία αγάπης δύο αξιολάτρευτων σκύλων
«Κάποια πράγματα είναι πιο πολλά από όσα φανταζόμαστε»

Το μέρος που επιλέγουμε για να ζούμε δεν είναι απλώς ένας αριθμός τετραγωνικών μέτρων

που καλύπτει τις βασικές και λειτουργικές ανάγκες του ανθρώπου. Το σπίτι μας είναι ο χώρος που ο καθένας μας ζει αξέχαστες στιγμές. Εκεί που ανακαλύπτει και βιώνει συναισθήματα. Κι έπειτα τους δίνει σχήμα. Μοιάζει με εκφραστή της αισθητικής και της προσωπικότητας μας, αλλά πάνω απ’ όλα αποτελεί το κέντρο του δικού μας, καθολικού «πολύχρωμου» κόσμου που αναζητά βαθιές εμπειρίες.

Μοτίβα, φόρμες και υφές, γεωμετρίες και διαφορετικές επιφάνειες, όλα όσα τοποθετούνται σε ένα σπίτι είναι κάτι παραπάνω από αντικείμενα που μας εξυπηρετούν. Δημιουργούν ένα περιβάλλον αγάπης και κάνουν τα πιο συναρπαστικά όνειρά μας πραγματικότητα. Μια ματιά σε έρευνες για το πώς αισθάνεται ένας σύγχρονος πολίτης μέσα στο σπίτι του το καταδεικνύει. Και αυτό ακριβώς φαίνεται και στη νέα, τρυφερή, διαφήμιση της ΙΚΕΑ που συγκινεί.


Με κεντρικό μήνυμα το «Σε ένα σπίτι ΙΚΕΑ, ζεις πιο πολλά απ’ όσα φαντάζεσαι», και αντλώντας έμπνευση από τις αξίες της εταιρίας, η νέα καμπάνια του εμβληματικού brand επίπλων δείχνει με τον πιο ευρηματικό τρόπο πώς ένα σύγχρονο σπίτι μπορεί να πάρει ζωή και να συμβάλει στη ζωή μας.

Η ιστορία περιστρέφεται γύρω από δύο αξιολάτρευτα σκυλάκια και την ιστορία αγάπης τους. Τα αγνά και τρυφερά συναισθήματα που αναπτύσσονται μεταξύ τους δοκιμάζονται στο χρόνο και από την απόσταση, αλλά γίνονται και η αφορμή για να ζήσει η οικογένεια που τα περιβάλει, μοναδικά συναισθήματα μέσα σε ένα σπίτι. Ωστόσο, καταλύτης όλης της δράσης είναι το λούτρινο παιχνίδι HOPPIG, το οποίο από τη στιγμή που εμφανίζεται στο σπίτι της οικογένειας έως και την κορύφωση της ιστορίας, «προκαλεί» προοδευτικά τα αισθητήρια μας.

Αφιερώστε περίπου 1,5 λεπτό από τον χρόνο σας. Είναι αρκετό για να αντιληφθείτε πώς ένα έπιπλο μπορεί να αποτελέσει τη βάση πάνω στην οποία μπορεί να «σμιλευθεί» η καθημερινότητα ενός ανθρώπου ή μιας οικογένειας. Και πώς το σπίτι μας είναι πραγματικά ο κόσμος όλος.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ