2019-09-05 12:40:35
Φωτογραφία για ΒΟΝΙΤΣΑ: Βοηθήστε τον ΟΝΤΙΝ -Μην το αφήσουμε στην μοίρα του, χρειάζεται να βρει σπίτι, αγάπη και φροντίδα!
            -Η Φιλοζωική Ομάδα "Αδέσποτα Χαμόγελα" στη Βόνιτσα, συνεχίζοντας το έργο της στην προσπάθειά της να βοηθήσει όλα τα αδέσποτα που βιώνουν την εγκατάλειψη και την εξαθλίωση, κάνει έκκληση σε όλους να βοηθήσουν ένα πανέμορφο σκύλο τον ΟΝΤΙΝ που χρειάζεται να βρει σπίτι, αγάπη και φροντίδα. 

       -Μην τον αφήσουμε στην μοίρα του, βοηθήστε να βρεθεί κάποιος/α να τον πάρει στο σπίτι του μπας γλιτώσει τη φόλα στους δρόμους της Βόνιτσας. Οι εθελοντές αναλαμβάνουν όλα τα έξοδα μόνοι τους καθώς και τη μεταφορά του. 

        -Δυστυχώς έχει τραβήξει απίστευτη ταλαιπωρία ο σκύλος και ο δήμος για άλλη μια φορά αρνείται να αναλάβει τις υποχρεώσεις του Αδέσποτα Χαμόγελα - Stray Smiles Vonitsa

         Οδύσσεια η δίχρονη ζωή του ΟΝΤΙΝ. Τι ωραίο σκυλί λένε όλοι όταν τον βλέπουν. Ξέρετε τι εννοούν βέβαια... να ένας καλός φύλακας για το χωράφι μου, την περιουσία μου... Ανυπότακτος όπως είναι στον εγκλεισμό και στη μόνιμη αλυσόδεση τον ξαναπετάνε στο δρόμο... διασταύρωση λυκόσκυλου και τσοπάνου όπως μάθαμε πρόσφατα! 

      Ο Όντιν όπως διαπιστώσαμε τη βδομάδα που τον προσέχουμε θέλει τον άνθρωπό του, την τρυφερότητα, τα παιχνίδια του. Πρόσφατα στειρώθηκε, εμβολιαστηκε και αποπαρασιτώθηκε. Δυστυχώς θα ξαναβρεθεί στο δρόμο αν δε βρεθεί ο άνθρωπος που θα τον αγαπήσει (τηλ. επικοινωνίας: 6936711320)..........
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ