2019-09-06 06:47:57
Φωτογραφία για 12478 - Φωτογραφίες από τα εγκαίνια της έκθεσης της Αγιορειτικής Εστίας στη Ρουμανία
Εγκαινιάστηκε χθες, Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου, η έκθεση φωτογραφίας της Αγιορειτικής Εστίας με τίτλο «Άγιον Όρος: Κατ’ εικόνα του φωτογραφικού βλέμματος», στο Πανεπιστήμιο UCV της Κραϊόβας στην Ρουμανία.

Η έκθεση εντάσσεται στο επίσημο πρόγραμμα εκδηλώσεων της 6ης Διεθνούς Συνάντησης Ορθόδοξης Νεολαίας (ITO) που πραγματοποιείται στην πόλη από χθες έως και την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2019.

Την έναρξη των εκδηλώσεων πραγματοποίησε ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ, και παρευρέθηκαν ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Κραϊόβα και Μητροπολίτης Ολτενίας, κ. Ειρηναίος, ο Αντιδήμαρχος της πόλης κ. Ady Kosman, o Αντιπεριφερειάρχης κ. Adrian Shovaila, ο Διευθυντής της Κεντρικής Βιβλιοθήκης, κ. Lucian Dindirica καθώς και πλήθος νέων.

Την Αγιορειτική Εστία εκπροσώπησε ο διευθυντής της, κ. Αναστάσιος Ντούρος, συνοδευόμενος από τον Καθηγητή της Ρουμανικής Γλώσσας κ. Απόστολο Πατελάκη. Ο κ. Ντούρος είχε ολιγόλεπτη συνάντηση με τον Μακαριώτατο, κατά τη διάρκεια της οποίας είχε την ευκαιρία να τον ενημερώσει για τις δράσεις της Αγιορειτικής Εστίας, καθώς και να του προσέφερε τις εκδόσεις του φορέα.

Η Έκθεση θα παραμείνει στην Κραϊόβα μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου.

https://www.facebook.com/AgioritikiEstia
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ