2019-09-06 19:00:30
Φωτογραφία για Τι ισχύει για τον Βρουσάι στον Ολυμπιακό
Ο Βρουσάι έχει κάνει όλο τον κόσμο στην Ολλανδία να… παραμιλάει με τα κατορθώματα του στη Βίλεμ και όπως ήταν λογικό και ο Ολλανδός τεχνικός της Εθνικής μας ομάδας όχι μόνο τον κάλεσε στην Εθνική αλλά τον ξεκίνησε κιόλας κόντρα στη Φινλανδία. Στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν στην Eredivisie έχει 1 γκολ και 1 ασίστ σε 5 παιχνίδια με την Βίλεμ στην Eredivisie.

Μάλιστα, το αξιοσημείωτο είναι ότι στα περισσότερα ματς έχει χρησιμοποιηθεί σε ρόλο επιτελικού χαφ και όχι στα «φτερά». Η Βίλεμ εκτιμάει ότι έχει «χρυσάφι» στα χέρια της. Ένα «χρυσάφι» που κοστίζει… 800 χιλιάδες ευρώ. Τόσο λέγεται, σύμφωνα με το «fosonline.gr» ότι είναι το ύψος της οψιόν αγοράς που έχει μπει στη συμφωνία με τον Ολυμπιακό. Αυτό σημαίνει πως αν η Βίλεμ δώσει το καλοκαίρι του 2020 τα 800 χιλιάρικα, τότε ο Βρουσάι θα ανήκει στην ολλανδική ομάδα, με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν ένα ποσοστό μεταπώλησης
. Ωστόσο, υπάρχει μια λεπτομέρεια στη συμφωνία των δύο πλευρών, που σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι Ολλανδοί, μπορεί να την «μπλοκάρει». Βλέπετε, ο Ολυμπιακός μπορεί να βάλει «στοπ» στην οψιόν αγοράς, κάνοντας… αντιπρόταση, καθώς υπάρχει οψιόν επαναγοράς του. Αυτό σημαίνει ότι οι «ερυθρόλευκοι» έχουν τη δυνατότητα να «απαντήσουν» αμέσως στα 800 χιλιάρικα, αν θέλουν να πάρουν πίσω τον παίκτη, δίνοντας ένα ποσό λίγο πάνω από 1 εκατομμύριο ευρώ. Βέβαια, η κατάσταση γύρω από τη μεταγραφή του Βρουσάι θα ξεκαθαρίσει σε περίπου εννιά μήνες από σήμερα. Το θέμα είναι ότι ο Βρουσάι έχει αρχίσει να ανεβάζει για τα καλά τις «μετοχές» του στο ολλανδικό πρωτάθλημα και σίγουρα η κλήση του στην Εθνική είναι στα «συν» του 21χρονου άσου για να «εκτοξεύσει» κι άλλο την χρηματιστηριακή του αξία.
athlitikotetradio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ