2019-09-08 12:45:53
Φωτογραφία για Ο..χάρτης των δελτίων ειδήσεων για φέτος...
Τι ώρες θα προβάλλονται, ποιοι θα τα παρουσιάζουν  Η νέα τηλεοπτική σεζόν ξεκινά κι επίσημα, με τα στελέχη των καναλιών να ρίχνουν στην αρένα τα δυνατά τους χαρτιά και να προγραμματίζουν κάθε τους κίνηση τόσο στην ενημέρωση όσο και στη ψυχαγωγία. Ένα από τα πιο σημαντικά κεφάλαια στον προγραμματισμό τους είναι τα κεντρικά δελτία ειδήσεων, καθώς αποτελούν χωρίς αμφιβολία τη ναυαρχίδα της ενημέρωσης για το κάθε κανάλι.

 Τη φετινή χρονιά, λοιπόν, η μεγαλύτερη αλλαγή αφορά στο OPEN. Η αποχώρηση της Έλλης Στάη από το τιμόνι της παρουσίασης του δελτίου των 18.55, σημάνει την άφιξη της Νίκης Λυμπεράκη που έχει συζητηθεί ιδιαίτερα. Η δημοσιογράφος, που έχει δώσει με επιτυχία τις εξετάσεις της στο ΣΚΑΪ και «πολιορκήθηκε και από άλλους σταθμούς, πλέον από τη νέα της τηλεοπτική στέγη, από τις 9 Σεπτεμβρίου, θα κάνει πρεμιέρα με νέο ρόλο.

 Μάλιστα, θα κληθεί να αντιμετωπίσει έναν ισχυρό αντίπαλο, τον Αντώνη Σρόιτερ του ALPHA. Ο άνκορμαν έχει ήδη επιστρέψει στα καθήκοντά του και, μάλιστα, με μεγάλη επιτυχία, καθώς η τηλεθέαση είναι με το μέρος του καταφέρνοντας να σημειώνει ποσοστά μεγαλύτερα του 20%. Άλλωστε, ο δημοσιογράφος έχει αποδείξει τη δυναμική του εδώ και χρόνια, στο δελτίο των 19.00, καταφέρνοντας να θεωρείται ένα από τα δυνατά χαρτιά της Κάντζας.


 Η μέχρι πρότινος αντίπαλος του προαναφερθέντος, Σία Κοσιώνη, φαίνεται ότι ετοιμάζεται για τη μεγάλη αλλαγή. Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου του ΣΚΑΪ, που έχει επιστρέψει στο τιμόνι του δελτίου, ετοιμάζεται να μετακομίσει στις 19.50, αντί για τις 19.30 που καλησπέριζε το κοινό, από την 16η Σεπτεμβρίου. Πρόκειται για μία στρατηγική κίνηση των στελεχών του καναλιού, που επιθυμούν να «παίξουν μπάλα» πιο αργά ώστε το δελτίο να δίνει lead in στην prime time ακριβώς στις 21.00.

 Ο ANT1, σε αντίθεση, σκοπεύει να κρατήσει σταθερή και την ώρα και το πρόσωπο στο δελτίο ειδήσεων. Έτσι, ο Νίκος Χατζηνικολάου, από τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου, θα δίνει καθημερινό ραντεβού με την ενημέρωση και τους τηλεθεατές στις 19.30, έχοντας και φέτος σύνθημα «Γιατί η ενημέρωση είναι η δύναμη του πολίτη».

 Όσον αφορά στη Μάρα Ζαχαρέα και το δελτίο του STAR, η δημοσιογράφος ετοιμάζεται να βρεθεί και πάλι στην παρουσίαση των ειδήσεων στις 19.50, από την 9η Σεπτεμβρίου, έχοντας να ανταγωνιστεί τόσο τη Σία Κοσιώνη, όσο και τον Νίκο Χατζηνικολάου.

 Στο χάρτη της ενημέρωσης και των δελτίων θα προστεθεί φυσικά κι εκείνο του ONE TV και του Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο επιχειρηματίας στελεχώνει το σταθμό και αναμένει την τυπική απόφαση από το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης, προκειμένου το κανάλι να εκπέμψει και από τηλεοπτική συχνότητα και όχι μόνο από το διαδίκτυο και τις συνδρομητικές πλατφόρμες. Οι πληροφορίες θέλουν την Δώρα Αναγνωστοπούλου, που αποχώρησε από την ΕΡΤ, να έχει «κλειδώσει» για τη θέση της παρουσιάστριας του κεντρικού δελτίου ειδήσεων.

 Στην ΕΡΤ1, τέλος, οι αντικαταστάσεις και οι ανακατατάξεις αναμένονται το επόμενο διάστημα, ενώ μέχρι τότε τηρείται σιγήν ιχθύος για το τι μέλλει γενέσθαι.

Πηγή: Reader

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ